Kad pandemiji dođe kraj: Ova 3 horoskopska znaka će početi da varaju svoje partnere čim prođe korona
Kad pandemiji dođe kraj: Ova 3 horoskopska znaka će početi da varaju svoje partnere čim prođe korona

Svemu dođe kraj, pa će tako i pandemija jednom morati da se završi. Koji znakovi horoskopa će nakon toga biti najmanje verni svojim partnerima?

Blizanci

Ovaj horoskopski znak ima lošu reputaciju zbog toga što i inače važe za jedan od najnevernijih znakova. Međutim, njima jednostavno brzo dosadi u vezi. Sa njima retko kada znate definitivno na čemu ste, a nakon što izađu iz karantina, želeće da nadoknade propušteno, prenosi Super žena.

Rak

Rakovi će da se osećaju malo više nostalgično i emotivno, nedostajaće im bivši partneri tokom narednog meseca, a glavni razlog tome je retrogradni Merkur. Mada je istina da su obično verni, zbunjujuća situacija svuda oko njih neće povoljno uticati na osećanja.

Rakovi će možda sada imati egzistencijalnu krizu. Kada se to spoji sa retrogradnim Merkurom, veze iz prošlosti će izgledati primamljivije nego ikada ranije

Strelac

Za Strelčeve se zna da su znak koji je najviše sklon avanturama, ali i da vole da putuju najviše od svih znakova. Poslednjih nekoliko meseci proveli su manje-više na jednom mestu, pa će nakon što se pandemija završi, čak i više nego inače njihova želja da probaju nešto novo doći do izražaja.

Izvor: B92, Bustle

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.