Kad kolege postanu više od toga: Žene iz ova 3 znaka uskoro će doživeti romansu na poslu
Foto: freepik.es

Toliko vremena provedemo na poslu da nije neobično da tamo pronađemo i ljubav

Sve mi koje radimo puno radno vreme (a često i duže) provodimo puno vremena s kolegama. Stoga nije ni čudo da se dobro poznajemo, ali i da se ponekad iz kolegijalnosti i prijateljstva razviju i snažnija osećanja. Ako si rođena u jednom od ova tri horoskopska znaka, uskoro bi mogla da se zaljubiš u svog kolegu s posla.

Rak: omiljena si na poslu pa…

Rakovi blistaju u kancelariji. Osim što imaju genijalan talenat za organizaciju i vrlo su savesni, takođe imaju veliko srce i omiljeni su među kolegama. Jednostavno se dobro razumeju sa svima. Stoga nije ni čudo da se jedan bezazleni flert na radnom mestu uskoro može razviti u nešto puno, puno više…

Bik: znaš kako da uključiš šarm

Za ambiciozne Bikove posao igra vrlo važnu ulogu. Oni i u najstresnijim trenucima imaju sve pod kontrolom, a kolege cene njihovu srdačnost i pouzdanost. Svejedno je li to u hodniku kod kopirke ili u kancelariji, osobe rođene u znaku Bika uvek znaju kako da uključe svoj šarm i zavedu slatkog kolegu.

Strelac: muškarci cene tvoj smisao za humor

Strelci zrače na radnom mestu svojom atraktivnošću i golemim talentom za komunikaciju. Kolege naročito cene tvoj smisao za humor. Vole da te uključe u svaki razgovor, a uskoro bi na „razgovor“ u kafić ili restoran mogao da te pozove jedan kolega koji ti je zapravo vrlo zgodan.

miss7.24sata.hr

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.