Još će se načekati: 3 horoskopska znaka koja će jedva čekati da se mart 2020. godine završi
Još će se načekati: 3 horoskopska znaka koja će jedva čekati da se mart 2020. godine završi

Nikada nijedan mesec ne može svim znakovima horoskopa da donese samo dobro, e pa tako su “na tapeti” ovog meseca ova tri znaka.

Ovaj turbulentan period biće najgori za Lava, Škorpiju i Vodoliju, piše Super žena.

LAV

Sunce će pripadnicima ovog znaka u martu ući u osmu kuću, kuću seksa, transformacija, ulaganja. Moraćete da dobro odmerite šta dajete, a šta dobijate zauzvrat i da procenite šta je fer u tom odnosu. Krajem meseca Saturn ulazi u sedmu kuću, kuću braka i partnerstva i donosi mnogo turbulencija i rasprava.

ŠKORPIJA

Ovog meseca Škorpije će pokušati da odgonetnu šta im ljubav zaista znači i šta im donosi. Delovaće posebno naporno i zahtevno partneru, ali Škorpije neće odustati od svojih preispitivanja. Shvatićete šta vam fali i smisliti plan kako da sredite ono što vam smeta, pa, iako će vam mart biti težak, olakšaće vam stvari u narednom periodu.

VODOLIJA

Vodolije su neke planove skroz zapostavile, a na druge stvari uopšte niste obraćali pažnju, a taj nesklad pokazaće se u ovom mesecu. Moraćete da odredite šta vam je zaista bitno i da prestanete da rasipate energiju na stvari koje vam više ne znače.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.