Foto: StockSnap

Opake zavodnice, nemaju stida ni milosti i ne prezaju ni od čega. One vole da pobeđuju i nije im strano otimanje tuđih muškaraca.

Ovan

Žustre i probitačne, žene Ovnovi vole da pobeđuju i ako bace oko na vašeg muškarce, velika je šansa da će uspeti da ga obrlate. Ovnovi imaju i jednu ngativnu crtu – destruktivnost. Tako da, ako je devojka koja želi da vam otme voljenog izraženi Ovan, vrelo je moguće da će uspeti u svojoj nameri.

Lav

Ah, Lavice, osvajačice. One su pune samopouzdanja i uvek su spremne na skok. Gde god da se pojave, privlače pažnju, pa je malo muškaraca koji se neće okrenuti za njom. Iz Lavica curi seksepil, a ozloglašene su po želji za dokazivanjem. Ponudiće vašem muškarcu seksualnu fantaziju koju neće moći da odbije. A dobro znamo koliko ne vole da gube…

MILF HOROSKOP

Škorpija

Prodorna, opaka Škorpija. Bezobrazna je kad treba, fina kad proceni da je vreme za to. Osvajaće ga pogledom, i spremna je da odvoji vreme, ne razmišljajući da li će to uništiti vašu sreću. One obećavaju nešto što možda vi ne možete da ispunite – ozbiljne perverzije u krevetu, kojima je Škorpija veoma sklona.

srbijadanas

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.