Svi mi imamo neke radnje i rituale koje obavljamo samo kada smo sigurni da nas niko ne gleda. Međutim, pred astrologijom nema tajni.

Horoskop vam viri kroz ključaonicu i “vidi” i ono što drugi ne vide.

Evo šta koji znak radi iza zaključanih vrata:

[otw_is sidebar=otw-sidebar-8]

OVAN

Potreba za adrenalinom ga čini napetim i nervoznim ponekad. Zbog svog temperamenta Ovnovi imaju naviku da grickaju nokte. To rade još od ranog detinjstva i uglavnom ne prestaju ni u starosti.

Kad izgrickaju sve nokte na prstima ruku, u stanju su da pređu i na noge. Ali to rade samo u kupatilu, daleko od očiju svih radoznalaca. Pošto se dosta kreću, uglavnom su u dobroj formi, pa im nije nikakav problem da zubima dohvate svoje nožne prstiće.

BIK

Bik je hedonista i flegma, pa mu teško pada buđenje u ranim jutarnjim satima. Obično je angažovana cela porodica (po potrebi i familija), da bi namolila ovog lenjivca da promoli jednu nogu iz postelje. To je proces koji traje.

I dok ukućani koriste sva moguća sredstva moderne tehnologije i svu maštu da ga nateraju da ustane iz kreveta, Bik grli svoje omiljeno ćebe, trlja se o njega, sisa prst i zadovoljno prducka.

Još jedna karakteristika Bika je da će krišom, iza vaših leđa, glancati već čistu čašu, ili viljušku koju ste mu dali, pre nego što je primakne ustima, ukoliko ne želi da vas uvredi, ili će vam otvoreno tražiti drugu, koja nema ovu ovde fleku.. tu tu dole, jel vidite?

BLIZANCI

Vrlo svestrani i oštroumni, Blizanci su intelektualni znak. Njega interesuju sve oblasti i raspolaže sa dosta informacija. Međutim, to je ponekad vrlo opterećujuće, pa im je koncentracija u deficitu. To su oni ljudi koji svakodnevno izgube po koju stvar. Ako ste se ikada zapitali ko može da zaboravi sopsveno dete u vrtiću, to su bez sumnje Blizanci.

Kada oseti da mu koncentracija pada, Blizanac brže bolje “opali” gromoglasan prdež, koji bi i mrtvog probudio. Zatim njuška ispušteni vetar, osvrćući se preko ramena kako bi bio siguran da niko ništa nije primetio. Ukoliko neko od ukućana nešto prokomentariše iz druge sobe, u stanju je da se vadi na foru: “Nemam pojma šta je to bilo, verovatno nešto napolju”…

…nastavak na sledećoj stranici…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.