HOROSKOP ZA ZAGORELE ŽENE: Da li ste ikada razmišljale o krizi nejebice ili to nesvesno prebrodite? Ovaj horoskop će da vam pomogne da lakše razumete i pobedite tu tešku bolest.

[otw_is sidebar=otw-sidebar-8]

Ovan
Žene u znaku Ovna su poznate po dominaciji pa je nekako normalno da su skoro uvek u krizi kada nemaju seksualne odnose. Njih će uvek jako da pogodi ako ih muškarac, ne daj bože, odbije. Tada ne samo da ih pukne napaljenost, nego postaju žestoko agresivne i neretko umeju da upotrebe silu i njome primoraju partnera na odnos, da ne kažem silovanje.

Bik
Bikovi su veoma zajebani kada je kriza za seksom u pitanju. Zajebani su zato što ih uvek neko iskusno zajebe. Pošto je takva situacija, oni su nekako navikli na tu nejebicu i samim tim očvrsnuli u smislu da mogu da apstiniraju i po nekoliko godina. Malo bolesno, zar ne?!

Blizanci
Blizanci, kap što i samo naziv kaže, očigledno je da svaka osoba u ovom znaku ima u glavi još jednu ili više osoba pa kad apstiniraju od seksa oni nekako duplo pate. Neretko i pričaju sa sobom tako da ako vidite neku osobu na ulici kohja lupeta na sav glas neke perverzije, to je sigurno Blizanac. Takoreći, svađa se sam sa sobom. Savet je: Pravac malo do bolnice da porazgovaraš sa psihijatrom, to ne boli, mnogo…

 

 

…nastavak na sledećoj stranici…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.