Horoskop

HOROSKOP ZA ZAGORELE ŽENE: Kako se podnosi kriza nejebice

HOROSKOP ZA ZAGORELE ŽENE: Da li ste ikada razmišljale o krizi nejebice ili to nesvesno prebrodite? Ovaj horoskop će da vam pomogne da lakše razumete i pobedite tu tešku bolest.

[otw_is sidebar=otw-sidebar-8]

Ovan
Žene u znaku Ovna su poznate po dominaciji pa je nekako normalno da su skoro uvek u krizi kada nemaju seksualne odnose. Njih će uvek jako da pogodi ako ih muškarac, ne daj bože, odbije. Tada ne samo da ih pukne napaljenost, nego postaju žestoko agresivne i neretko umeju da upotrebe silu i njome primoraju partnera na odnos, da ne kažem silovanje.

Bik
Bikovi su veoma zajebani kada je kriza za seksom u pitanju. Zajebani su zato što ih uvek neko iskusno zajebe. Pošto je takva situacija, oni su nekako navikli na tu nejebicu i samim tim očvrsnuli u smislu da mogu da apstiniraju i po nekoliko godina. Malo bolesno, zar ne?!

♡ ♥💕 Jedan lajk nama puno znači ♡ ♥💕

Blizanci
Blizanci, kap što i samo naziv kaže, očigledno je da svaka osoba u ovom znaku ima u glavi još jednu ili više osoba pa kad apstiniraju od seksa oni nekako duplo pate. Neretko i pričaju sa sobom tako da ako vidite neku osobu na ulici kohja lupeta na sav glas neke perverzije, to je sigurno Blizanac. Takoreći, svađa se sam sa sobom. Savet je: Pravac malo do bolnice da porazgovaraš sa psihijatrom, to ne boli, mnogo…

 

 

…nastavak na sledećoj stranici…

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.