Horoskop

Horoskop za Veneru u Škorpiji: Saznajte šta očekuje svaki znak od 8. oktobra do 1. novembra 2019. godine

Venera je ušla u znak Škorpije 8. oktobra, a tamo će se zadržati sve do 1. novembra 2019. godine. Šta to tačno znači? Venera je planeta ljubavi i prosperiteta, dok je Škorpija posesivan horoskopski znak koji je vešt zavodnik i ljubavnik.

Upravo zato za mnoge će znakove Zodijaka ovo biti vreme uzbudljivih ljubavi i intenzivnih fizičkih zadovoljstava. Bez obzira na to jeste li solo ili u paru, mnoge očekuju lepe promene u spavaćoj sobi.

Ali pozitivni uticaji Venere moći će se opaziti i na finansijskom planu, a sledeće tri sedmice mogla bi da razreši neke goruće probleme s novcem. Evo kako će se Venera u Škorpiji odraziti na sve znakove Zodijaka.

OVAN

Venera u Škorpiji probudiće strast u ovnovima. Ne samo da će pripadnici ovog horoskopskog znaka želeti da razigraju svoj ljubavni život, već će hteti da ugode sebi i na mnogim drugim poljima. Ovog meseca ćete shvatiti kako zaslužujete onaj par cipela o kojima već dugo maštate.

BIK

Ovo je vaše vreme. S obzirom da je Venera vaša vladajuća planeta, do kraja meseca osećaće se posebno lepo i poželjno. Uživajte u svakom trenutku, ali znajte svoje granice. U opasnosti ste da preterate u svojim porocima, a zbog toga biste kasnije mogli da zažalite.

BLIZANCI

Venera u Škorpiji donosi vam obilje romantične sreće i seksualnog zadovoljstva, ali isto tako i dosta ljubomore. Razmislite zašto osećate nepoverenje prema partneru – je li u pitanju iracionalna ljubomora izazvana niskim samopouzdanjem ili stvarno imate opravdanih razloga da sumnjate u njegovu privrženost i vernost?

Horoskop za Veneru u Škorpiji: Saznajte šta očekuje svaki znak od 8. oktobra do 1. novembra 2019. godine

Horoskop za Veneru u Škorpiji: Saznajte šta očekuje svaki znak od 8. oktobra do 1. novembra 2019. godine

RAK

Ovo je idealno vreme za samoopažanje ili introspekciju. Rešite se predrasuda i iskoristite ovo vreme za slavljenje svoje individualnosti. Dajte sebi prostora da sledite svoje snove bez razmišljanja o tome šta će „misliti selo“ o vama.

LAV

Venera u Škorpiji daće vam do znanja koliko cenite mir i tišinu  i podstaći će vas da se povučete u udobnost svog doma. Pobrinite se da se vaš poriv za trenutnom samoćom ne protumači kao izbegavanje ili ravnodušnost prema onoj „posebnoj“ osobi, već samo kao predah od uzbudljivog društvenog života.

💕 Jedan lajk puno znači 💕

DEVICA

Do kraja oktobra stvari bi značajno mogle da se promene na vašem ljubavnom planu, ali isto tako mogli biste da otkrijete duboki poriv za produbljivanjem društvenih veza i prijateljstava. Vaši prioriteti u životu mogli bi vrlo brzo da se promene.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.