Horoskop za Veneru u Raku od 7. avgusta do 6. septembra 2020: Škorpiji cveta ljubav, Riba treba da izbegava avanture a Lav tajne
Horoskop za Veneru u Raku od 7. avgusta do 6. septembra 2020: Škorpiji cveta ljubav, Riba treba da izbegava avanture a Lav tajne

Horoskop za Veneru u Raku od 7. avgusta do 6. septembra 2020: Venera predstavlja lepotu, ljubav, osećanja, društvene porive pa kako je duže vreme boravila u Blizancima, sada menja drastično svoja osećanja. Kako je Rak vrlo promenljiv znak kada su osećanja u pitanju, koja se smenjuju iz minuta u minut, kao plima i oseka, tako će sada biti preplavljena osećanjima.

Kako je Rak simbol porodice onda će mnoge osobe biti brižne, nežne prema svojoj porodici, voljenoj osobi i zajednici. Sređivanje i ulepšavanje svoga doma može biti kod pojedinih osoba jako bitno. Sada treba paziti s ovim tranzitom Venere da nekog ne povredite, jer je ona jako osetljiva i ranjiva, piše astrolog Željka Knežević.

Mnoge osobe će biti romantične sa svojim pogledom na ljubav. Mars je u Ovnu i kako će Venera praviti kvadrat s njim, onda treba paziti poslednjih avgusta i početkom septembra da ne dođe do veće impulsivnosti i povređivanja, jer žene će biti emotivne i povredljive, dok Mars i muškarci mogu biti neuhvatljivi osvajači. Potrebno je pronaći balans između ove dve planete i muško – ženskog principa.

Ovaj položaj Venere je jako plodan pa pazite ako ne želite trudnoću, dok se pojedine osobe mogu radovati ovoj Veneri. Venera će oko 19. avgusta imati sekstil s Uranom, što može doneti magnetsku privlačnost i neobično sklapanje veza ili poslova i drugih iznenadnih preokreta i postupaka.

Oko 26. avgusta Venera će biti u opoziciji s Jupiterom, što može doneti taštinu, preterano lenčarenje, uživanje, ljubavne avanture i druga preterivanja.

Zatim, Venera će krajem avgusta i početkom septembra biti u opoziciji s Plutonom i Saturnom dok je Saturn u kvadratu s Marsom, što nije tako lak aspekt. Mogu se javiti stari problemi ili da stari partneri žele da se vrate.

Pojedine osobe mogu osjećati naglašenu želju za seksualnošću, dok neke mogu biti škrte u pokazivanju emocija, stidljive i nezadovoljne kako god da se postavite.

Horoskop za Veneru u Raku od 7. avgusta do 6. septembra 2020: Škorpiji cveta ljubav, Riba treba da izbegava avanture a Lav tajne
Horoskop za Veneru u Raku od 7. avgusta do 6. septembra 2020: Škorpiji cveta ljubav, Riba treba da izbegava avanture a Lav tajne

Ovaj tranzit Venere svakako budi kod mnogih osoba da budu uz svoju porodicu i da se druže u kućnom ambijentu. Moguće je da uz Saturn, Pluton i Mars sada odbace neke stvari koje su vam stvarale probleme pa možete pokrenuti neki novi ciklus, kako na ličnom planu tako i globalno. Može se ukloniti neka velika prepreka.

Mnoge osobe će voditi razgovore o pitanju imovine, novca, kuće, karijere . Usled preokreta moguće je da se osetite kao gubitnik, ali nema potrebe, sve se kreće ka sigurnijem i stabilnijem, kako emotivno tako i materijalno tj. poslovno.

Šta mogu da očekuju pojedinačni horoskopski znakovi za vreme tranzita Venere kroz Raka?

OVAN

Dragi Ovnovi, vi polako s poslovnog aspekta prelazite u emotivni, porodični i privatni životni tok. Najbitnije u celoj priči će vam biti da budete sa svojom dragom porodicom i ljudima koje volite. Kako Uran kreće retrogradno, vi dobijate želju da se oslobodite nekih stvari pa su i promene neizbežne. Iako će vas Uran malo uzdrmati ipak je lep mesec pred vama pa uživajte.

BIK

Dragi Bikovi, Venera je vaš vladar pa kada se nađe u Raku, onda vi možete biti mnogo emotivniji nego inače. Kako će Uran krenuti od 15. avgusta retrogradno, onda vi možete razmišljati o prošlosti. Sada je pravi trenutak da se posvetite sebi svom napretku i porodici. Svakako da će ovaj mesec biti dosta zanimljiv, posebno što vam i Mars daje plamteću energiju pa pazite u odnosima i komunikaciji.

BLIZANCI

Dragi Blizanci, vaš znak je napustila Venera i krenula u vaše drugo polje novca pa će dosta pozitivnosti biti u toj sferi. Čak je i intuicija naglašena pa možete osetiti kako i gde možete da zaradite. Dok ležite i sanjarite vi možete dobiti odličnu ideju za zaradu i novac. Vi sigurno sada imate odlične šanse pa gledajte ako imate neka dugovanja da ih izmirite pred kraj meseca. Odlične šanse pune akcije i dinamike ne trebate propustiti.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.