Dnevni horoskop za 30. avgust 2017
Horoskop tokom vladavine Strelca

HOROSKOP ZA SPONZORUŠE: Leto je vreme za zaljubljivanje i romansu, ali ne i kod ova tri znaka. Svako traži svoju oazu uživanja a oni traže pare, skupa kola i naravno skupa letovanja. Nakon vrelih dana, mnogima se smeše vruće noći. Međutim, ovim horoskopskim znakovima “sezona parenja” traje preko cele godine, jer, PARA NIKAD DOSTA!

DEVICA

Osobe u znaku Device su sve samo ne nevine. Devojke Device kao da imaju ugrađen skener za sponzore iliti sponzorolovac. Bez greške će prići frajeru sa najviše love pa čak i kada je on u društvu sličnih tipova, takođe punih džepova. Omiljene “žrtve” su joj tatini sinovi koji vole da se kurč3 pa je tako njen plen u startu najeb0 jer će da ga smota kao zmija žabu. Kao prava zmija, Devojke u znaku Device su veoma otrovne po muški rod a čim mu potroše parice, već imaju spremnu drugu žrtvu.

Foto: Flickr.com

VAGA

Vaga… Zaje6an znak kada su sponzoruše u pitanju. Vaga dugo vaga koji će muškarac da joj više pruži jer je neodlučna i uvek joj se čini da druge devojke više dobijaju. Veoma je ljubomorna iako se ne zaljubljuje u svog dečka sa džipom, jahtom ili kućom na moru. Njoj nikada nije dovoljno i uvek glumi žrtvu u nadi da će dobiti još skupih stvari. Ako Vagi ne poklonite neki skup nakit barem jednom mesečno, ona veoma lako upada u depresiju i u tim momentima odmah razmišlja o drugom muškarcu. Okrutno zar ne?

Foto: Imcreator.com

VODOLIJA

Vodolija voli more i plaže pa tako je njen najbolji teren za lov na sponzore upravo letovanje. Na moru je neprikosnovena a njenom veštom oku jedan frajer sa skupim kabrioletom nema šanse da promakne. Ima oko sokolovo za takve stvari mada na plažu često nosi dvogled u slučaju da je neka jahtica od par miliončića u blizini. Ne preza da se smuva sa starijim čikama ali pod uslovom da su puni ko brod. Kada se Vodolija jednom popne na jahtu, ne silazi. Osim u slučajevima kada prelazi na skuplju jahtu.

besnopile.rs

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.