HOROSKOP ZA ŠMEKERE: Ljubav je odgovor, međutim, dok čekate odgovor, seks može da vam predloži još mnoga zanimljiva pitanja.

Pre nego je odvedete u krevet, pročitajte ovaj horoskop.

[otw_is sidebar=otw-sidebar-7]

Odaberite znak:

Ovan

Kada to ‘oće, drska Ovca će te direktno provocirati, a ti je gledaj ravno u oči, pa je, kada popusti, na najgrublji način zgrabi i baci na krevet ili pod, ali u krevetu nemoj više biti grub. Tada se trebaš skoncentrisati, jer je nestrpljiva da što pre završi s time. Seks mora biti pun vatre, eksplozije i strasti, ali nemoj preterivati, ne voli egzibicioniste i eksperimente. I dok se ti prenemažeš u krevetu, ona je već ustala i obukla se – kod nje nema repeta. Ona ima ‘najkraći fitilj’ i najbrže se oblači.

Bik

Eeee, Kravici moraš prići na sasvim drugačiji način – nežno, mazno i strpljivo, sa zanosnim pogledom, strpljenje ćeš naplatiti posle. Moraš je pripremiti jer kod nje nema ništa na brzaka – red se mora znati jer voli predigru i zavođenje. Ali nemoj se čuditi ako sve to ipak ne završi seksom – problem je u tebi jer brkaš neke pojmove. A da bi sve sigurno završilo seksom, moraš odabrati veče i večeru, i naravno – najintimniju atmosferu s prijatnom muzikom, i najbolje da to veče budete sami. Budući da ideš kod nje, a ne ona kod tebe, moraš doći s buketom cveća, nekim znakom pažnje, flašom skupog vina. A uloženi trud će se isplatiti. Posle seksa ostaće još dugo s tobom u krevetu, i budi spreman na nastavak dokazivanja – pa i rečima ako treba.

Blizanci

A sa Blizančicom možeš voditi ljubav telefonom, u autu, pa čak i dok pričaš. Ona je toliko znatiželjna, da ako tu zakažeš, stvarno si nizašta. Kod nje ne pali ‘perje’, za nju moraš imati priču. Ali zapamti: biće s tobom dok si joj zanimljiv. Ako sad misliš da ćeš lako s njom, varaš se – moraš je prvo psihički zavesti, i naravno, uzbuditi je, probuditi znatiželju. Ljubav je čudo! Ako si došao dotle, ako ti dopušta da dođeš do reči, brzo pređi na golicljive i erotske priče, ili igre reči ukoliko se nećka, ili nije upalilo, ili ukoliko je intelektualka. Moraš je nadmudriti. Ej, a kada joj se oči zasijaju, moraš je gledati ravno u oči (Blizančica ima zanimljive oči) i reći joj ćeš joj raditi. E, tu smo. Ona je znatiželjna da vidi kako ćeš to izvesti, ali nemoj se iznenaditi ako vidiš da sama sebe napaljuje. To je njena predigra, a tada pristupi bez ikakvog plana, na brz seks s nogu – to je najbolje. Ali, samo da znaš: kako je došla, tako će brzo i otići, kao da se ništa nije dogodilo – ona je zadovoljila svoju radoznalost, dok se ti… I ne pokušavaj ponoviti. Što si napravio, napravio si. Zdravo! Jedino ako si ostavio vrlo dobar utisak.

(nastavak na sledećoj strani)

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.