[otw_is sidebar=otw-sidebar-7]

Vaga

A mala gnjavatorka Vagica voli udvaranje, finoću, mirise i lepu garderobu. Ako je to neko s kim treba da ostaneš duže vremensko razdoblje, to ćeš morati raditi svaki put – ako ti je stalo do nje. Seks će odraditi sasvim dobro, ali nikako ne smeš biti grub ni ljigav. Neće tražiti neku dublju vezu jer ona voli sebe, ona je zaljubljena u sebe i voli izazivati, koketirati, ali nije napadna – ogledalo je izgleda izmislila neka slična njoj. Da, lepa je.

Škorpija

Kada su erotika i seks u pitanju, ovde si ‘pukao’. Ako nisi spreman dati sve od sebe, pa i dušu, beži od Škorpionke. To ti je onaj tip s kojim ćeš se posvađati, možda i potući, plakati, a potom leći u krevet i u njemu umreti od probuđenih strasti. U krevetu, inicijativu prepusti njoj jer si ionako došao da umreš. Uzbuđuju je dramatične situacije, a ukoliko si mekušac, nemaš šanse. Nemaš ti njoj što pričati jer ukoliko te želi, ona te je već i uzela. Imam utisak da ima neku magičnu moć, da joj se ne možeš odupreti, zato budi pažljiv u šta se upuštaš, rek’o sam ti. A u nekim najpovoljnijim okolnostima, pazi da ne skončaš u njenom strastvenom zagrljaju.

Strelac

Voli animalni, divlji seks, rizik i nemoguće situacije. Znaš, neko je to dobro rekao, ona je onaj tip žene koju pećinski čovek vuče za kosu i odvlači u pećinu. Kod nje prolazi sve ono što je kod drugih žena nezamislivo. Njen repertoar je veći od tvog, i odmah ti mogu reći da se ne zanosiš, da ćeš proći iz prve. S njom možeš otvoreno pričati o seksu, i ako hoće, reći će: ‘Hajde!’ Ma, pristaće i u parku, na javnom mestu, u autobusu, liftu. Kod kuće to možeš učiniti dok kuva ili kad se nagne da nešto dohvati ili gleda kroz prozor – odostraga. Super su!

(nastavak na sledećoj strani)

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.