Home Horoskop HOROSKOP ZA SEKS: Ko je odličan u krevetu a ko nema pojma...

HOROSKOP ZA SEKS: Ko je odličan u krevetu a ko nema pojma sa životom

1842
0

HOROSKOP ZA SEKS: Ko je odličan u krevetu a ko nema pojma sa životom Horoskopski znakovi su veoma različitih senzibiliteta, pa je ovo odlična prilika da saznate gde su glavne erogene zone vašeg partnera, a onda će vam biti mnogo lakše da ga uzbudite i odvučete u krevet.

[otw_is sidebar=otw-sidebar-8]

Ovan

Žena: Strastvena, uživa u vrelim zagrljajima i prepušta se bez predrasuda. Voli da dominira i vodi erotsku igru. Od muškarca očekuje da bude izdržljiv i da prati njen tempo. U zanosu grebe i ujeda. Ako muškarac nije spreman za vatren seks, brzo će izgubiti interesovanje. U mladosti nije privržena samo jednom partneru, već traži izazove. Kad pronađe pravog, kao i u zrelosti, umećem iznova iznenađuje i zaokuplja erotsku pažnju partnera. Muškarac: Energičan i neumoran u krevetu. Nema vremena za dugu predigru. Privlači ga sve što je šokantno i zabranjeno. Ako želite da ga osvojite, oslobodite se predrasuda i ne obećavajte ono čega se stidite. Zadržaćete ga ako uvek pokazujete novo umeće u seksu. Erogene zone: provucite im prste kroz kosu i gricnite uvo, podići će ih slatka jeza. Idealan partner: Lav, Strelac, Vodolija.
Image courtesy of imagerymajestic at FreeDigitalPhotos.net
Image courtesy of imagerymajestic at FreeDigitalPhotos.net

Bik

Žena: Senzualna i pritajeno erotična. Voli dugu predigru, a posebno je osetljiva na poljupce u predelu vrata. S godinama postaje svesna svoje seksualnosti, slobodnija i strastvenija. Ima naglašeno čulo ukusa, uživa u poljupcima, ali i oralnom seksu. U zrelim godinama vešto vodi erotsku igru i zna da probudi maštu partnera. Tiho se opire a istovremeno i provocira muškarca, pokazujući veliko erotsko znanje. Muškarac: Osvaja postepeno, ali ne odustaje od žene koja ga privlači. Osetljiv je i shvata erotske potrebe i osećanja partnerke. Voli klasične poze, ali neće odbiti ponudu za egzotičnu varijantu. Osvajajte ga polako. Pružiće vam sigurnost i pregršt uživanja. Erogene zone: Strastveni poljupci u vrat i ispod ušiju probudiće u njima vulkan strasti. Idealan partner: Škorpija, Jarac, Ribe.

Blizanci

Žena: Zavodljiva, šarmantna, čaroban sagovornik. Slobodnog duha, ne voli da je partner ograničava. Želi da se druži, izlazi i sklapa prijateljstva. Uživa u spektru erotskih igrica, od verbalnog udvaranja, lascivnih šaputanja do provokativnog ponašanja i izazivanja. Maštovita, radoznala, zadržava mladalački duh i u zrelim godinama zbog čega je muškarci ne zaboravljaju. Uvek iznova drugačija, spremna na različita eksperimentisanja zarad zadovoljstva. Muškarac: Inteligantan, duhovit, zanimljiv. Ne odgovara partnerki koja očekuje ozbiljnu vezu. Pored njega budućnost je neizvesna, ali je sadašnost zabavna. Uživa kad vodi ljubav pred ogledaom, sa upaljenim svetlima. Obožava raznolikost. Erogene zone: Ljubljenje unutrašnjeg dela ruke, od šake do pazuha, budi požudu. Idealan partner: Lav, Vaga, Vodolija. …nastavak na sledećoj stranici…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.