Pomračenje Meseca u Strelcu 5. juna i pomračenje Sunca u Raku 21. juna 2020. donose veliku težnju za slobodom ali i završetak nečega što vam je bilo vredno
Pomračenje Meseca u Strelcu 5. juna i pomračenje Sunca u Raku 21. juna 2020. donose veliku težnju za slobodom ali i završetak nečega što vam je bilo vredno

Pun Mesec u Vodoliji i totalno pomračenje Meseca 27. jula 2018: Pun Mesec udružen sa Marsom, južnim Mesečevim čvorom i sve to u kvadratu sa Uranom iz Bika što može biti iznenada opasno. Mogu se tražiti povodi za svađe, suprostavljanja.  Čak i ono što nam je bilo svakodnevno, sve normalno, sada može iznenada da bukne velika pobuna i svađa. Sve što nam nikada nije smetalo sada se pretvara u vatreni pakao od svađe i rasprave.

Najviše treba da se čuvaju Bikovi, Lavovi, Škorpije i Vodolije koji mogu na samo jednu reč kritike ili primedbe odreagovati burno i od miša napraviti slona, piše astrolog Željka Knežević. Zbog svega što se bude dešavalo burno i nepromišljeno neko može da dobije priliku i iskoristi je da vam naškodi. Zato pazite, budite obazrivi i mirni kao bubica ovih dana oko pomračenja Meseca. Jako je naglašena agresivna energija pa svi treba da pazimo šta pričamo, jer je Merkur krenuo retrogradno da malo dolije ulja na vatru koja već plamti. Pomračenje se dešava u večernjim satima na 4. stepenu Vodolije što pripada prvoj dekadi pa znaci iz prve dekade više osećaju ovo dešavanje.

Šta mogu očekivati pojedinačni znaci za vreme pomračenja Meseca?

OVAN

Vi imate jak podsticaj dok razmišljate da donesete neku odluku. K ao po običaju, vi ne znate da oklevate već odmah odlučujete. Kako je Venera u dobrom aspektu sa Plutonom iz Jarca, vi ste pomirljivi i staloženi. Veća količina ljubavi, strasti i kreativnosti prosto vas usrećuje.

BIK

Kod vas može biti napeta situacija, posebno kod Bikova koji su rođeni u prvoj dekadi. Kako Mesec bude odmicao, tako vi možete postati društveni, veseli, originalni dok pojedini Bikovi postaju ekscentrični sa promenama raspoloženja i neki kompleksi prosto izlaze na videlo.

BLIZANCI

Vama se dešava pomračenje u polju kretanja i putovanja pa bi trebalo da izbegnete putovanje ili neka kretanja. Nervoza i nestrpljenje vas mogu obuzeti, čak pojedini Blizanci mogu biti i agresivni. Bilo bi dobro u ovih nekoliko dana da budete na odmoru i da se opustite maksimalno. Budite oprezni, čuvajte se, izbegnite svađe i impulsivnost.

RAK

Kako je Mesec vaš vladar, vi se možete osećati nesigurno. Ako imate problem sa finansijama, sada treba da se suzdržite od trošenja i da malo prištedite. Pojedini Rakovi mogu biti društveni, malo lucidni dok neki mogu imati kompleks u ljubavi i promene raspoloženja.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.