Home Horoskop Horoskop za proleće 2020. godine: Astro prognoze za Jarca, Vodoliju i Ribe

Horoskop za proleće 2020. godine: Astro prognoze za Jarca, Vodoliju i Ribe

77
0
Horoskop za proleće 2020. godine: Astro prognoze za Jarca, Vodoliju i Ribe
Horoskop za proleće 2020. godine: Astro prognoze za Jarca, Vodoliju i Ribe

Astro prognoza – horoskop otkriva šta Jarca, Vodoliju i Ribe očekuje na proleće 2020. godine!

Proleće će zakorčiti u naš život već 20. marta i doneće pojačanu inspiraciju, energiju i maštu, piše Lovesensa. Sa prvim pupoljicam mnogi znakovi Zodijaka će se zaljubiti, dok će nekima prolećni povetarac doneti brojne izazove i testiranje sudbine. Evo šta očekuje rođene u znaku Jarca, Vodolije i Riba!

JARAC

Vreme je za osmeh! Dragi Jarčevi, vi ste jedan od najsrećnijih znakova Zodiajka ovog proleća. Zvezde vam donose radost na svim životnim poljima. U aprilu Mars i Saturn daruju dodatnu energiju koja će vas podstaći da završite važan poslovni projekat. Maj vam donosi napredak na polju finansija, a to će ujedno biti i najbolji period u 2020. godini za usavršavanje i poboljšanje materijalnog stanja. Na poslu vas očekuju zanimljive ponude, a porodični odnosi nikada nisu bili bolji.

VODOLIJA

Na proleće vas očekuju brojne loše vesti, ali će situaciju izvaditi dobre vesti koje se tiču finansija. Bićete zbunjeni i nećete imati jasno definisane ciljeve. Na svu sreću, imaćete veliku podršku partnera u svakoj odluci. Podelite svoje probleme i teškoće sa dragim ljudima. Jedan važan savet može vas izvući iz neprijatne situacije.

RIBE

Za vaš znak Zodijaka proleće će biti vrlo napredan period, ali vas očekuje i pojačan stres tokom maja 2020. godine. U maju će se dogoditi određene turbulencije na emotivnom i profesionalnom planu. Fokusirajte se na planove koji mogu da unaprede vaš posao i porodični život. Kombinacija intuicije i kreativnosti je impresivna, pa će vam to pomoći da se ostvarite u nekim novim poslovnim idejama. Vaš najveći izazov ovog proleća biće nedostatak samopouzdanja i manjak hrabrosti da donesete velike odluke.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.