Home Horoskop HOROSKOP ZA NAJBOLJE LJUBAVNE KOMBINACIJE: 6 parova koji pobeđuju vreme

HOROSKOP ZA NAJBOLJE LJUBAVNE KOMBINACIJE: 6 parova koji pobeđuju vreme

901
0

Horoskop za najbolje ljubavne kombinacije: Avantura ili logika, stidljivost ili samouverenost, nezavisnost ili tesna bliskost… Ko je Njegova kraljica, a ko Njen kralj u horoskopu?

  Oni su jedan od onih parova kojima možete zavideti na sreći, ljubavi, uzajamnom poštovanjm i podršci. Uvek se drže zajedno i sposobni su da pobede nepobedivo kada udruže snage.

Bik i Rak

Oboje su odani, brižni, nežni i pažljivi i kada se nađu u emotivnoj vezi – ove karakteristike postaju duplirane. Bez obzira koliko dugo su zajedno, oni su još uvek zaljubljeni jedno u drugo kao prvog dana, tako da nije neobično za njih da se pred drugima ponašaju kao tinejdžeri. To je jedan od onih parova na koje možete biti ljubomorni, jer želite potpuno isti odnos kao njihov.

Blizanci i Ovan

Oboje su nezavisni, veseli i veliki entuzijasti. Ovan uvek može da prenese svoj avanturistički duh na Blizanca, tako da su uvek spremni za akciju i razne nestašluke. Oni razumeju jedno drugo bez reči, jer je dovoljno samo da pogledaju jedno u drugo i oni znaju šta onaj drugi misli. Njima nikada ne nedostaje uzbuđenje i oni uživaju da istražuju i pokušavaju nove stvari zajedno.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.