Nedeljni horoskop od 3. do 9. avgusta 2020: Jarac pruža svoj maksimum voljenoj osobi, Blizanac brine zbog novca, sjajan period na poslu za Devicu
Nedeljni horoskop od 3. do 9. avgusta 2020: Jarac pruža svoj maksimum voljenoj osobi, Blizanac brine zbog novca, sjajan period na poslu za Devicu

Mlad Mesec u Raku 20. jula 2020: Kako je početkom jula krenuo sa Marsom u Ovnu i vraćanjem Saturna u Jarca,  pomračenjem 5. jula i kretanjem Kirona retrogradno u Ovnu pa na sve to mlad Mesec 20. jula sigurno donosi neke sudbinske promene i nove početke. Kako je Rak simbol porodice, kuće roditelja, intime, emocija ovo može doneti težak period u tim sferama.

Kako se Mars iz Ovna i Saturn iz Jarca negativno aspektuju sa mladim Mesecom onda mnogim osobama može doneti teške promene i značajne događaje. Od 11. jula Kiron ide retrogradno što nam daje naznake da se naše rane iscele iz dubine duše. Merkur je krenuo direktno 12. jula pa komunikacija postaje bolja i neke druge stvari se kreću razrešavati. Mlad Mesec će biti preosetljiv pa će mnoge osobe koje ne plaču sada pustiti suze od radosti ili tuge. Sada su emocije prioritet i svi mogu tragati za svojom srodnom dušom gde će imati zvezdanu podršku. Ovaj preokret mladog Meseca može najviše pogoditi Ovnove, Rakove, Vage i Jarčeve, piše astrolog Željka Knežević.

KAKO ĆE OVAJ MLAD MESEC UTICATI NA POJEDINAČNE ZNAKE?

OVAN

Dragi Ovnovi, vama mlad Mesec pada u vaše četvrto polje što će se aktivirati u porodici pa možete rešiti stambeno ili neko porodično pitanje. Neke emotivne razmene se mogu dešavati sa jednim roditeljem, moguće majkom. Kako je Mars u vašem znaku, onda je strpljenje i nervna napetost pri kraju pa pazite da ne napravite neke ishitrene emotivne ispade.

BIK

Dragi Bikovi, kod vas se ovaj mlad Mesec dešava u vašoj trećoj kući komunikacije što može doneti da neke ranije greške sada budu ispravljene. To nikako ne treba da odlažete ili da budete tvrdoglavi jer je kompromis važan. Sada nije vreme da preduzimate neke nove pokrete jer još nije vreme, zeleno svetlo se nije upalilo. Poneseni emocijom pazite šta pišete na društvenim mrežama ili u nekim prepiskama da se posle ne pokajete.

Horoskop za mlad Mesec u Raku 20. jula 2020: Najviše će pogoditi Rakove, Jarčeve, Ovnove i Vage
Horoskop za mlad Mesec u Raku 20. jula 2020: Najviše će pogoditi Rakove, Jarčeve, Ovnove i Vage

BLIZANCI

Dragi Blizanci, kod vas se ovaj mlad Mesec dešava u vašoj drugoj kući finansija pa ako radite sa klijentima vi treba da poradite na svom imidzu da bi privukli drugu klijentelu koja vam može donositi više posla i samim tim bolje finansije. Vi imate dosta pokretačke energije uz Mars koji vas vodi direktno u krug ljudi koji su moćni i koji vam pomažu na putu uspeha.

RAK

Dragi Rakovi, kod vas je ovaj mlad Mesec koji je ujedno i vaš vladar. Kako je generalno vama ceo jul težak zbog Marsa u Ovnu, možete poželeti da vas neko zaštiti, zagrli i nikad da vas ne napusti. Ako imate problema, sada je važno da duboko sagledate svoju unutrašnjost i razrešite unutrašnji konflikt. Pojedinim Rakovima ovo može biti okidač za neki novi početak koji može biti težak.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.