Home Horoskop Horoskop za majke i ćerke: Najbolje i najgore kombinacije

Horoskop za majke i ćerke: Najbolje i najgore kombinacije

63
0
Horoskop za majke i ćerke: Najbolje i najgore kombinacije
Horoskop za majke i ćerke: Najbolje i najgore kombinacije

Horoskop za majke i ćerke! Najbolje i najgore kombinacije! Porodični odnosi sami po sebi su “zamršeni” i složeni, a tokom života poprimaju različite faze i oblike. Međutim, postoji onaj poseban odnos, često intenzivan, a to je onaj između majke i ćerke.

Koji to horoskopski znaci u kombinacijama prave probleme jedni drugima, a koji savršeno funkcionišu zajedno kada su majke i ćerke u pitanju, pročitajte u nastavku. Porodični odnosi sami po sebi su “zamršeni” i složeni, a tokom života poprimaju različite faze i oblike. Međutim, postoji onaj poseban odnos, često intenzivan, a to je onaj između majke i ćerke. Ova relacija obeležena je uglavnom velikom ljubavi, ali sa njom dolaze i brojne prepreke. U svemu tome i kombinacija horoskopskih znakova igra važnu ulogu. Naime, postoje kombinacije parova kako u ljubavnom, tako i u porodičnom odnosu koji odlično zajedno funkcionišu, ali i oni koji gotovo svakodnevno dolaze u konflikt.

Majke i ćerke – Odlične kombinacije

Lav i Vodolija

Majka Lavica sigurno će sedeti u roditeljskom veću i boriti se za prava svog deteta. Ali isto tako ona može biti i jako zabavna. Uopšte ne bi bilo čudilo da ćerku Vodoliju na prvi rok koncert odvede upravo ona, koja će oduševljeno plesati u publici. Mama Lavica uvek želi najbolje za svoje dete, ali je i pušta da ima sopstveni slobodni prostor, piše 24.sata.hr.
Horoskop za majke i ćerke: Najbolje i najgore kombinacije
Horoskop za majke i ćerke: Najbolje i najgore kombinacije

Rak i Rak

Mame Rakovi su vrlo društvene, sa obe noge stoje čvrsto na zemlji, pa sa lakoćom obavljaju svoje poslove. Dok god to ne deluje (previše) zastrašujuće na ćerku, onda je ova kombinacija idealna.

Jarac i Škorpija

Škorpija je perfekcionista tako da čim dete ugleda svetlost dana, one osete snažnu ljubav koja ih potpuno preplavi. Zbog toga svojim ćerkama opraštaju manje i veće greške koje sebi nikada ne bi dopustile. Za Jarca je to idealna mešavina sigurnosti i slobode, koja im jako treba.

Majke i ćerke – Između ovih kombinacija često može biti problema

Lav i Riba

Osobe rođene u znaku Lava traže puno pažnje, a zbog toga se Ribe, koje vole svoj mir, osećaju prestravljeno. Kako bi se zadovoljile potrebe majke i ćerke treba mnogo strpljenja. Premda duboko u sebi osećaju ljubav jedna za drugu, njihov odnos isprepleten je mnogim konfliktima, piše pomenuti portal.
Horoskop za majke i ćerke: Najbolje i najgore kombinacije
Horoskop za majke i ćerke: Najbolje i najgore kombinacije

Ovan i Devica

Problem Device i Ovna nastaje zbog toga što devica razmisli pre nego što deluje i promisli o prednostima i manama, a Ovan ide glavom kroz zid. To je jako naporno ako je majka rođena u znaku Ovna. Potrebno je puno, puno, puno razgovora i razumavanja.

Rak i Strelac

Osobe rođene u znaku Strelca imaju potrebu za svojim slobodnim prostorom više nego drugi znakovi. Kad im neko uzme vazduh za disanje, strelci postanu nemirni i povlače se. S tim se emotivni Rak teško može nositi: treba mu puno ljubavi i pažnje, jer svaki odmak smatra vrlo lično. U toj konstelaciji oboje moraju pristati na kompromise kako bi odnos bio koliko toliko okej, piše 24.sata.hr.

Ovan i Strelac

Dva vatrena znaka znači eksplozija. Ono što se u kasnijem dobu može razviti u duboko prijateljstvo majke i ćerke, u detinjstvu je prepuno izliva besa i razilaženja u mišljenjima. svetplus.com/lepotaizdravlje.rs

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.