Dnevni horoskop za 13. avgust 2016: Ovan vodi zanimljivu igru, Bik ima podršku kolega, Blizancima prija Riba, Rak se kontroliše, Lav ubrzan, Devica puna obaveza,
Evo šta o vašoj sudbini govori prva kuća u natalnoj karti

Šta treba očekivati u periodu koji protiče u znaku pomračenja Sunca, koje se desilo 1. septembra a čije posledice još osećamo, i nadolazećeg pomračenja Meseca, koje će se dogoditi u drugoj polovini ove nedelje? Iako su to prirodne pojave koje se događaju dva (nekad i tri) puta godišnje, one i te kako utiču na našu podsvest, raspoloženje, odluke koje donosimo…

 

Pomračen Mesec, simbol podsvesti, vrlo blizu Neptuna (obmane, prevare), krajem nedelje obrazuje opoziciju sa Suncem (ego, svest) u Devici, zato se do kraja meseca čuvajte pogrešnih procena i dobro razmislite pre nego što donesete neku važnu odluku. Budite oprezniji i za volanom, budući da će biti više vozača koji upravljaju vozilima pod uticajem alkohola i narkotika, pišu Večernje novosti.

Pomračen Mesec obrazuje više napetih aspekata, konjunkciju sa Neptunom koja pojačava osećaj zavisnosti (duvan, alkohol, droga, kocka), kvadrat sa Saturnom i Marsom koji “priziva” probleme sa zakonom, opoziciju sa retrogradnim Merkurom koja utiče na razne vidove komunikacija inkonjunkciju sa Venerom, koji se odražava na finansije i ljubavne odnose, kao i na odnos s majkom, sestrom, ćerkom, tetkom, bakom. Mesec, inače, više utiče na žene, naročito Rakove, Bikove i Ribe. Pod uticajem pomračenja mogu imati osećaj da su neshvaćene, preosetljive, malodušne, nesigurne, neurotične.

mesec

Kod oba pola, mogući su problemi sa oticanjem nogu zbog zadržavanja vode u organizmu, glavobolje, problemi sa vidom, bubrezima, visokim pritiskom i srcem.

Pomračenje Meseca u Ribama, znaku tajni i podsvesti, umetnosti i nauke, najviše će uticati na one koji rade u institucijama zatvorenog tipa (bolnice, laboratorije, zatvori, policija, vojska), turizmu (prekookeanske destinacije) i farmaceutskoj industriji.

Ako vam je Sunce, Mesec, Merkur, Venera ili Mars blizu 24. stepena Riba, Blizanaca, Device ili Strelca, do kraja meseca, bićete pod većim uticajem pomračenja. Harmonični aspekti pomračenog Meseca sa Plutonom i Uranom, mogu da donesu inspiraciju umetnicima (film, muzika, ples), motivaciju i uspeh sportistima kao i tajne dogovore sa osobama iz senke.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.