horoskop u vladavini riba

Saznajte šta vam predviđaju zvezde u periodu vladavine horoskopskog znaka Riba, šta vas čeka na poslu, u ljubavi, kako će vas služiti zdravlje, pišu Večernje novosti.

OVAN

Posao

Mars u Ovnu, vašem prvom polju čini vas energičnim i spremnim na akciju. U skladu sa svojim potrebama vešto koristite oprobane manire i uspevate da se nametnete u situacijama kada se donose važne poslovne odluke. Imponuje vam dinamičan posao u kome do izražaja dolaze vaše kreativnost i sposobnost za brzo reagovanje. Sačuvajte prisebnost duha i promišljenost, kako biste pravilno odgovorili na različite dileme koje vas prate na poslovnoj sceni. U periodu do kraja februara, potrebno je da ispunite svoje redovne obaveze ili da izmirite neka ranija finansijska potraživanja. Ne odlažite obaveze, poštujte zakone. Većinu poslovnih ciljeva možete da ostvarite zahvaljujući dobroj proceni situacije. Proširite poslovne kontakte u različitim pravcima. U periodu od 4. marta, Venera se okreće retrogradno u vašem prvom polju, pa su mogući problemi u svim segmentima života. Obratite pažnju na svoj poslovni imidž ili stil izražavanja.

Ljubav

Retrogradnost Venere, vladara polja partnerstva u vašem prvom polju odraziće se i na vaš emotivni život. Prijatna osećanja, znaci pažnje i nežnosti ulivaju pozitivan impuls u vaše rasploženje, dok svaka dvosmislena situacija izaziva podozrenje, nesigurnost i preispitivanje. Ceo period će proteći u traženju formule za savršen ljubavni sklad, ali nije sigurno da ćete to i postići. Budući da je Jupiter u vašem sedmom polju retrogradan, najbolje bi bilo da se strpite u naredna dva meseca odložite sve važne odluke. U isto vreme, Mars, vaš vladar, biće u opoziciji sa Jupiterom, što ukazuje na mogućnost iznenadnih promena i neočekivano ponašanje partnera. Nakon 10. marta, Mars prelazi u znak Bika, a situacija na ljubavnom planu postaje sve komplikovanija.

Zdravlje

Promenljivo vreme negativno utiče na vaše psihofizičko zdravlje pa bi bilo dobro da ojačajte imunitet. Moguće su povrede, upale i infekcije, posebno uroloških organa i problemi sa donjim stomakom kod ženskih pripadnika znaka.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.