Horoskop tokom vladavine Škorpije

Horoskop tokom vladavine Škorpije: Saznajte šta vam predviđaju zvezde u periodu vladavine horoskopskog znaka Škorpije, šta vas čeka na poslu, u ljubavi i kako će vas služiti zdravlje, pišu Večernje novosti.

OVAN

Posao

Prelazak Marsa u znak Vage podstiče vas da razmišljate o novim poslovnim ponudama i važnim odlukama u svojoj karijeri. Početak perioda biće povoljniji za nove dogovore i promene, posebno one dugoročne, do 7. novembra, dok Venera bude u istom znaku. Nakon tog datuma, kada Venera pređe u znak Škorpije, poslovna situacija biće konfuznija. Prilikom donošenja važnih odluka oslonite se na zdravu logiku koju reprezentuje Merkur i na podršku koju dobijate njegovom pozicijom u devetom, trigonskom polju, koje simbolizuje ili nekoga iz inostranstva ili osobu dobrog statusa i obrazovanja. U periodu oko 14. novembra, izbegavajte sukobe sa kolegama jer su tenzije naglašene, a svi akteri previše “naelektrisani”. Oko 18. novembra, uoči mladog Meseca u vašem osmom polju, povedite računa da nekim nesmotrenim potezom ili na neki drugi način ne dovedete sebe u neželjenu finansijsku situaciju.

Ljubav

Venera, vladar sedmog polja u istom znaku sa Marsom, ukazuje da vaše emotivno interesovanje za određenu osobu nije trajnog karaktera, ili ako jeste, druga strana neće moći da ispuni vaša očekivanja. Ne forsirajte bezuslovno emotivno vezivanje, budite strpljivi uvek imajte na umu da ne možete nekoga naterati da bude sa vama ako to ne želi. Opušteniji stav pre će doneti željeni rezultat nego bilo kakav pritisak. Nakon 7. novembra ulaskom Venere u znak Škorpije, moguće su komplikacije na emotivnom planu. Na vama je da se pravilno postavite i da u vremenu kada je stabilnost gotovo nemoguća nađete načina da balansiranjem prevaziđete nesporazume i zategnutost u odnosu sa partnerom. Najbolji način da u tome uspete jeste da se prepustite toku događaja i da vrlo taktično usmeravate stvar u željenom smeru.

Zdravlje

Obratite pažnju na glavobolje ukoliko se pojave, kao i na bolove u vratu i kičmi. Ako vas muče bakterijske infekcije urinarnog trakta, zatražite lekarsku pomoć.

Horoskop tokom vladavine Škorpije

BIK

Posao

Do 7. novembra trebalo bi da postavite sve stvari na svoje mesto jer je Venera, vaš vladar, do tog datume u Vagi, u znaku svog dnevnog vladarstva, što vam daje dominantnu poziciju. Stabilnost i poštovanje pravila temelj su ozbiljnog posla. No, da vam ne bude dosadno pobrinuo se Mars, koji ulaskom u isto polje sa Venerom unosi konfuziju. Istrajnost na putu ka cilju i dobra organizacija biće vaši glavni saveznici u ovom periodu, dok bi bilo kakva promena plana i nedoslednost mogli da stvore ozbiljne probleme. Sačuvajte prisebnost duha i promišljenost, kako biste pravilno odgovorili na različite dileme koje vas prate na poslovnoj sceni ili u susretu sa saradnicima. U periodu od 7. novembra, mogući su problemi u pregovorima sa kolegama. Budite tolerantni, izbegavajte sukobe i peruzmite odgovornost za svoje odluke.

Ljubav

Svake godine u ovo doba, sa ulaskom Sunca u Škorpiju, vaše sedmo polje, aktiviraju se emotivne i partnerske teme više nego tokom ostatka godine. Mars, vladar sedmog polja trenutno u znaku svog izgona, dok su u Škorpiji Jupiter i Sunce, što umnogome komplikuje vaše emotivne odnose, posebno ukoliko ste u vezi ili braku. Ulaskom Venere u Škorpiju, 7. novembra, situacija postaje još složenija, a problemi koji su do tada potiskivani izlaze na površinu. Iako razvoj događaja najviše zavisi od natalnog rasporeda planeta, samo mali broj pripadnika vašeg znaka prebrodiće ovaj period bez trzavica. Ukoliko ste mladi ili slobodni, ne očekujte da se vaše ljubavne želje ispune preko noći. Možda će vam neke okolnosti ići naruku, ali put do cilja biće pun prepreka. Moguće je da vam zapadne za oko neko ko je već u vezi, ili ćete biti u raskoraku između želja i mogućnosti. U svakom slučaju savet je da se ne zalećete.

Zdravlje

Udahnite svež vazduh, češće šetajte, pazite na ishranu i ojačajte imunitet. Moguće su povrede, upale i infekcije, posebno uroloških organa kao i problemi sa donjim stomakom kod pripadnica nežnijeg pola.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.