Horoskop tokom vladavine Ovna

Horoskop tokom vladavine Ovna: Saznajte šta vam predviđaju zvezde u periodu vladavine horoskopskog znaka Ovna, šta vas čeka na poslu, u ljubavi i kako će vas služiti zdravlje, pišu Večernje novosti.

OVAN

Posao

Početak meseca vladavine Ovna biće obeležen nizom raznovrsnih događaja koji će bitno uticati na vašu budućnost. Retrogradna Venera je u vašem prvom polju, u konjunkciji sa Merkurom i Suncem, što govori o brojnim, pomalo haotičnim dešavanjima. Situaciju će potom dodatno zakomplikovati retrogradnost Merkura. Ni prvi deo perioda neće proći bez trzavica na šta ukazuje loš položaj vašeg vladara. Mars je u Biku, u znaku svog izgona i vašem polju novca što govori o brojnim poslovnim problemima. Uprkos svemu, situacija nije bezizlazna samo je potrebno dosta opreza u prevazilaženju problema. Ne dozvolite da vas loš splet okolnosti udalji od vaših ciljeva. Budite dosledni i nepokolebljivi. Od 11. aprila retrogradni Merkur se iz vašeg drugog polja vraća u prvo i ukazuje na potrebu da se sve poslovne stvari revidiraju. Situacija se popravlja od 16. aprila.

Ljubav

Bitan uticaj na emotivna dešavanja imaće dvostruka retrogradnost i “opterećenja” iz prošlosti. Venera je retrogradna u Ovnu, dok je u isto vreme, u Vagi, znaku koji je vaše sedmo polje, retrogradan Jupiter, pa je situacija na ljubavnom planu prilično konfuzna. Moguće je da će u vašoj vezi doći do manjih ili većih promena, što pre svege zavisi od rasporeda planeta i aspekata u vašoj natalnoj karti. Od 16. aprila, pred sam kraj perioda stvari se u skladu sa Venerinim okretom u direktan hod polako dovode u red. Ako ste sami, imajte na umu da ovo nije najbolji period za pronalaženje srodne duše, pa ovaj period radije iskoristite za druženje sa starim prijateljima i rodbinom. Moguće je da tokom ovog meseca, preko prijatelja ili poznanika upoznate nekoga ko bi tokom proleća mogao da ima važnu ulogu u vašem životu.

Zdravlje

Potrudite se da i u ovom prelaznom periodu sačuvate dobro zdravlje. Vodite računa o higijeni i ishrani, čuvajte se stomačnih virusa. Iskoristite lepo vreme za šetnju i fizičke aktivnosti.

BIK

Posao

Početak perioda vladavine Ovna obeležen je retrogradnim kretanjem Venere u vašem dvanestom polju, kao i boravkom Marsa u vašem prvom polju što je gledajući logiku Zodijaka specifična zamena mesta. Ovakav položaj planeta pokazuje da vaši planovi nisu realni, bar ne u ovom momentu, kao i da je za realizaciju neophodno sačekati neko drugo vreme. Naravno, to ne znači da će biti puno loših poslovnih poteza, ali je potreban oprez sve do 16. aprila, kada se Venera, vaš vladar, okreće i prelazi u normalno kretanje. Nakon toga, stvari se polako dovode u red. Najnepovoljniji period za sve poslovne odluke je prva nedelja aprila, jer je to vreme kada Merkur usporava pred okret u retrogradno kretanje, koje počinje 11. aprila i dešava se u vašem prvom polju, remeteći brojna dešavanja, zato izbegavajte važne odluke. Finansije, takođe, neće biti na zavidnom nivou tokom marta i aprila, pa budite štedljiviji i ne ulazite u nepotrebne troškove.

Ljubav

Venerin okret u vašem dvanestom polju ukazuje na moguće narušavanje stabilnih i trajnih veza, kao i brakova. Na ljubavne odnose naročito loše utiče averzija između vašeg vladara Venere i Marsa, vladara vašeg polja partnerstva koji se nalazi u vašem prvom polju te podstiče nesuvisle i ishitrene poduhvate. Negativan uticaj ovih planeta mogao bi da dovede do nesnalaženja u partnerskim odnosima ili gubitka autoriteta u okviru porodice. To se pre svega tiče osoba u zrelim godinama, pa bi bilo dobro da pokušaju da sagledaju svoju poziciju iz drugog ugla. Slobodni pripadnici znaka, trenutno su u najboljoj situaciji imajući u vidu negativne planetarne aspekte. Sve se može popraviti i svemu se da naći leka, a posebno dobro je što otezanje u ovom periodu ide u korist, a ne na štetu planova.

Zdravlje

Dobro zdravlje i kondicija tokom marta odlična su osnova za miran april. Tokom ovog perioda ne bi trebalo da imate većih zdravstvenih problema, a one sitnije rešićete lako i brzo. Opustite se uz dobru muziku, razmišljajte o lepim stvarima i uživajte.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.