Horoskop

Horoskop: Sve što niste znali o Strelčevima

Strelac – prijatelji i porodica

Bilo da je podsticajan razgovor u pitanju ili pešačenje po planini, možete očekivati da strelac bude okružen prijateljima. Strelac je veoma zabavan, i zna da bude “ćaknut” povremeno. Osobe rođene u znaku strelca vole da se smeju i da se sve oko njih dešava. Uživa u različitostima života i kultura tako da vrlo lako stiče prijatelje širom sveta. Velikodušni su i nisu jedni od onih koji drže predavanja. Svako ko može da piše i priča o teškim životnim temama će sasvim odgovarati strelcu. Veoma lako stiču prijatelje i ostaju čvrsto uz njih tokom godina. Kada je reč o porodici, strelac je posvećen i spreman da uradi skoro sve. Sloboda i nezavisnost su od izuzetne važnosti za ovaj otvoreni znak. Ukoliko im se to ne uskrati, svaka veza sa njima je uspešna.

mesečni horoskop za septembar 2015.

Horoskop: Sve što niste znali o Strelčevima

Strelac – karijera i novac

“Vizuelizacija” je ključna reč za strelca. Kada nešto zamisle u svojim glavama, učiniće sve da to i ostvare. Jednostavni, ne troše reči uzalud, čini se da uvek znaju šta treba da kažu u datim situacijama. Odlični su trgovci, a još su bolji kad je uključeno putovanje. Kada strelac sagleda situaciju u celini radiće dan i noć da bi stigao do cilja.

Strelac favorizuje različite zadatke i dinamičnu atmosferu. Poslovi kao što su turistički agent, fotograf, istraživač, umetnik, ambasador, uvoznik i izvoznik odgovaraju ovoj osobi slobodnog duha.

Ljubitelj zabave, strelac uživa u zarađivanju i trošenju novca. Smatraju se najsrećnijim znakom zodijaka i ne brinu mnogo gde će zaraditi sledeći novac. Strelci preuzimaju rizike i vrlo su optimistični. Veruju da će im univerzum obezbediti sve što im je potrebno. Baratanje novcem za strelca je izuzetno dosadno, zato je najbolje imati knjigovođu ili računovođu u njihovom slučaju.

Strelac – najbolje okruženje

Napolju u pokretu.

 

Strelac – osobine

Snaga: Izražen smisao za humor, idealista, velikodušan.

Slabosti: Netaktičan, obećava više nego što može da pruži, može biti nestrpljiv do tačke grubosti.

Harizmatične oznake: Otvoren i zainteresovan. Generalno visok snažnih nogu. Prvo udobnost pa tek posle stil. Žene mogu biti muškobanjaste.

Voli: Putovanja, izlazak u prirodu, slobodu, filozofiju.

Ne sviđa mu se: Detalje, da je ograničen, nametljive ljude, stavljanje pred svršen čin.

♡ ♥💕 Jedan lajk nama puno znači ♡ ♥💕

 

 

horoskopius.com

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.