Horoskop

Horoskop: Sve što niste znali o Blizancima

Blizanci – prijatelji i porodica

Blizanci su veoma društvene osobe i vole da provode vreme sa prijateljima i porodicom. U pojedinim momentima ovaj promenljivi znak želeće da se bavi ekstremnim sportovima dok će ga ponekad i kartanje kod kuće zadovoljiti. U svakom slučaju prijatelja ima u izobilju. Samo oni koji su slični po intelektu i ljubavi prema različitostima će naći zajednički jezik sa blizancima. Blizanac voli da razgovara i bude shvaćen, tako da je jedan od kvaliteta koji traži u drugim ljudima dobra komunikacija. Bez jasnog toka razgovora, blizanac će vrlo brzo izgubiti interesovanje za komunikacijom. Porodica im je važna, posebno oni članovi porodice koji su im slični. Prijateljstvo sa braćom i sestrama je vrlo uobičajena stvar za blizance, a vreme provedeno sa njima veoma dragoceno. Porodične obaveze često predstavljaju izazov za blizance, ali, gotovo uvek umeju da se izbore sa tim.

Dnevni HOROSKOP za danas

Blizanci – karijera i novac

Najpogodniji posao za blizanca je onaj koji stimuliše intelekt, a “mislim” je ključna reč za ovaj znak. Blizanci su inventivni i često učeni ljudi.Važno je da posao kojim se bavi bude dinamičan i izazovan da ne bi bilo mesta dosadi.

Poslovi učitelja, polemičara, novinara, pisca, propovednika ili advokata su veoma pogodni za ovaj znak. Bilo koja platforma koja blizancu daje prostor za razgovor je odlična. Još jedan odličan izbor za blizanca je posao trgovca. Možete očekivati da ga vidite okruženog sa puno aparata za komunikaciju kao što su PDAs, laptop i mobilni telefon. Stvaranje novih ideja i rešavanje problema su oblasti u kojima blizanac može da sija punim sjajem.

Odlučivanje između praktičnosti i uživanja može da bude težak izbor za blizanca. Iako je za većinu blizanaca novac nužno zlo, većina njih neće provesti puno vremena u razmišljanju gde će sledeći zaraditi. Oni se ne obaziru mnogo na novac, ipak uspevaju da stvore balans. To je uglavnom zbog fleksibilnosti koju blizanac poseduje.

Blizanci – najbolje okruženje

Poslovno okruženje, knjižare, muzeji, mesta gde se ljudi okupljaju da bi tračarili.

 

Blizanci – osobine

Snaga: Radoznalost, sposobnost da razmenjuje ideje, prilagodljiv, nežan, ljubazan.

Slabosti: Rasipanje energije na više mesta odjednom, promenljiv u ljubavi, nervozan, kratko držanje pažnje.

Harizmatične oznake: Izražajne oči, brz, bistar, često sitne građe, prefinjen.

Voli: Muziku, časopise, knjige, blogove, ćaskanje skoro sa bilo kim, kratka putovanja.

Ne sviđa mu se: Ponavljanje i rutinu, samoću, zatvorenost.

♡ ♥💕 Jedan lajk nama puno znači ♡ ♥💕

 

 

horoskopius.com

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.