Dok se jedni lože na pilule za lilule, drugi se kunu samo u travke. A šta su tebi tvoje zvezde namenile? 

NAPOMENA: Ovaj tekst je napisan da vas zabavi a ne da se ustondirate pa da posle bude  ”Nisam hteo nego me Pile nagovorilo”.

Roditelji pitaju kad ćeš da diplomiraš, šef ti visi nad glavom hoćeš li konačno da završiš značajan projekat iako plata debelo kasni, žena ti skače po kičmi, dečko te jaše po mozgu… Pucaš po svim šavovima i najradije bi oterao sve u 3 lepe i pravac pusto ostrvo, al’ ne može. Mrzi te da negativnu energiju ubiješ vežbanjem, nasilje svakako nije rešenje, za alkohol nemaš para, a kamoli za kvalitetnu drogu. Kao i obično, Besno Pile ima rešenje za svaki problem! I tek da znaš, ko što je u vreme naših mama i baka bilo bitno da imaš svog mesara da ti odvoji najbolji komad mesa, tako je veoma važno da imaš svog apotekara koji će ti ispod žita dati tvoju prečicu do nirvane, jer ko će da se dodatno stresira sa odlaskom kod lekara po recept.

OVAN

Kombinacija energičnosti i veće količine nervoze može biti pogubna i po vas i po okolinu, jer umete da budete agresivni kada ste pod pritiskom. Od razdražljivosti i napada besa može vas sačuvati ksalol, ali budite obazrivi jer ume da bude teška navlakuša ako ga svakodnevno uzimate.

BIK

Veliki ste borac u životu ali niste ni vi Baš Čelik. Kad vam baš prigusti pa ne znate šta biste sa sobom, lorazepam će otkoniti sve napade anksioznosti, iznenadna gušenja i rešiće vaše probleme sa spavanjem koji uvek idu u kombinaciji sa visokom koncentracijom stresa.

BLIZANCI

Kombinacija čajeva od lipe i divlje mente. Ili se utalite sa babama na pijaci da vam budu redovni dobavljači ili idite kod babe na selo pa op na komšijsku lipu pa je posle bacite na stolnjak da se suši. Za nanu pratite gde idu koze, kad vidite da blaženo žvaću i okice su im spuštene na pola 12, tu treba da berete.

Sad sam blažena ko babina kozica
Sad sam blažena ko babina kozica

 

RAK

Sa valijumom ćete se em rešiti nagomilane nervoze pa ćete biti mirni kao Buda, em ćete u svoj život uneti dašak glamura starog Holivuda, samo nemojte nikako da preterujete jer dobro znamo šta se desilo sa mnogobrojnim glumačkim zvezdama.  

LAV

Još jedan stari lav među medikamentima za smirenje, leksilijum, pomoći će da se uspešno ratosiljate uznemirenosti i napetosti. Takođe, kad počnete da sumnjate u sebe i budete žešće rastrojeni, tu je vaš novi drugar, kao i kad provalite da ne možete da zapamtite više od 4 stavke šta treba da dovučete iz supermarketa.

…nastavak na sledećoj stranici…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.