“Držite sreću kao pticu: što nežnije i lakše. Bude li se osećala slobodnom ostaće rado u ruci”… Budite iskreni, dajte sve od sebe i želite ljubav!

horoskop-2

[otw_is sidebar=otw-sidebar-8]

Ovan

Svako jutro odvojite 20 minuta za sebe – bilo za kafu, tuš ili muziku – to vam je nužno. Šta god vam rekli, ako zaista nešto želite, radite na tome, jer nećete odustati dok ne uspete ili padnete. Odredite prioritete i više vremena posvetite ljudima koji to zaslužuju. Prestanite da se trudite oko odnosa koji ne vode nigde. Svaki dan prošetajte, vozite bicikl ili slično – potrebno vam je kretanje jer ste u protivnom umorni. Ne stidite se svojih “bubica”, prihvatite ih pa ćete biti manje nervozni.

Bik

Budite sigurni u sebe i svoje stavove, čak i ako ste razočarani. Sumnja u sebe kod vas vodi u depresiju. Ne propuštajte prilike da ugađate sebi, ali strogo odvojite vreme za uživanje i vreme za rad. Vežbajte empatiju i češće se postavljajte u poziciju drugih kako biste ih bolje shvatili. Naučite da preteran ponos može da bude vaš neprijatelj, naročito ako vas udalji od onih koje volite. Budite dobar prijatelj, ti su odnosi jedni od najvrednijih u vašem životu.

Blizanci

Učite i čitajte, to čuva mozak i vašu znatiželju. Nemojte da se ulenjite s tim stvarima. Držite do svojih hobija, čak i ako imate malo vremena, bez zabave padate u depresiju. Nemojte da se venčate bez da prvo živite s nekim barem godinu dana. Tražite stabilnog prijatelja koji će znati da vas “prikoči” svojim savetima. Ne zadovoljavajte se poslovima koji vas ne zanimaju. Dodatno se obrazujte i pokušajte da nađete nešto što vam se sviđa.

[otw_is sidebar=otw-sidebar-7]

Rak

Manje tračarite i manje se krećite u tračerskom društvu, vi primate negativne emocije i razmišljanja kao sunđer. Ne propuštajte priliku za druženje s porodicom i prijateljima – ta energija vas hrani. U radu odredite prioritete i nemojte da dopustite da jedan ceo dan radite, a da drugi lenčarite – vama treba rutina. Vežbajte poverenje prema drugim ljudima, dajte im šansu da postanete dobri. Kuvajte i uživajte u dobroj hrani, gastronomija je vaša strast.

Horoskop za JUL 2015! Saznajte šta vam Zvezde spremaju za vrele letnje dane

Lav

Nemojte da se izvinjavate što želite pažnju, ljubav ili lepo ponašanje, nađite ljude koji to znaju da vam pruže. Ne prikrivajte svoje frustracije, one će da izađu deset puta jače i gore, a vi ćete da ispadnete nezreli. Budite direktni i iskreni. Ne zauzimajte poslednje mesto na poslu, vi nećete biti srećni ako niste odgovorni za nešto. Otpuštajte svoju strast i energiju – bilo kroz sport, umetnost, ples, muziku. Što češće se družite i pokušajte da vodite aktivan društveni život s različitim ljudima.

Devica

Pomažite ljudima oko sebe – time vežbate empatiju i bolje ćete se osećati. Prihvatite sebe kakvi jeste i nemojte drugima da se pravdate, družite se s onima koji dele vaše stavove o životu. Na poslu ne uzimajte toliko stvari k srcu, steknite iskustvo i tražite nešto novo ako ste nezadovoljni. Ne strahujte zbog prekidanja loših odnosa, snažniji ste nego što mislite…

[symple_button url=”http://besnopile.rs/horoskop-put-srece-2/” color=”green” button_target=”_blank” btnrel=”follow”]2. STRANICA 2 – Kliknite ovde[/symple_button]

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.