Ljubavni horoskop za januar 2019: Blizanac ulazi u zabranjenu vezu, Jarac že

Kome ovaj vatreni znak bez straha može da pokloni svoje srce, a od koga treba da se čuva?

Možda pripadnost horoskopskim znakovima nije jedini kriterijum za izbor odgovarajućeg partnera, ali ipak daje neku orijentaciju. Otkrijte u kojim znakovima su rođeni najbolji i najgori ljubavni partneri za Strelca.

[otw_is sidebar=otw-sidebar-7]

POVOLJAN ODNOS

Strelac i Ovan

Kao partneri funkcionišu uspešno na gotovo svim nivoima i u svim tipovima odnosa. Imaju mnogo energije i žude za doživljavanjem novih i raznolikih iskustava pa će se retko dosađivati. Oboje vole da putuju, da izlaze i idu u goste, a u kući borave samo kad su bolesni ili ih na to prisili oluja. Mnogi im zavide na ljubavi i razumevanju.

Strelac i Lav

Ova ljubavna veza započinje brzo i strastveno. Iako će početak odnosa delovati gotovo savršeno, povremeno će se pojaviti poneka prepreka. Lavovi su po prirodi odaniji i privrženiji partneru od nemirnih Strelaca što dovodi do razmirica. Vrlo brzo se prilagode jedno drugome, uživaju u zajedničkim trenucima i imaju iskrene emocije koje će ih vezati na duže vreme.

Strelac i Blizanci

Oboje vole slobodu i provode sate raspravljajući o raznim aktuelnim događajima. Međusobno se nadahnjuju i ohrabruju u svakoj životnoj situaciji i uvek mogu da se oslone jedno na drugo. Imaju puno toga zajedničkog, naročito sklonost prema dobrom humoru, a vole i da zajedno idu u provod i uvek se sjajno zabave. Da bi veza opstala, oboje moraju da prestanu sa sprovođenjem svoje pravde.

Strelac i Vodolija

Imaju mnogo zajedničkog i istinski uživaju u zajedničkom druženju. Oboje dobro razumeju i cene potrebu za avanturom pa se međusobno podržavaju u postizanju neretko nerealnih i riskantnih životnih ciljeva. Do razmirica dolazi retko i one traju vrlo kratko, što im vezu čini dugoročno stabilnom.

Strelac i Vaga

Mogu da budu uspešni prijatelji i ljubavnici. Optimistični su i dobroćudni, a problemi se ne javljaju često. Strelac može povremeno nehotice da povredi osećanja osetljive Vage, a ona ponekad previše pokušava da kontroliše njegove emocije. Međutim, oba znaka lako opraštaju i brzo zaboravljaju.

PRVA LJUBAV

…nastavak na sledećoj stranici…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.