ASTRO

HOROSKOP: Sa kim Strelac pronalazi mir i sreću a ko mu donosi samo bol i suze

Kome ovaj vatreni znak bez straha može da pokloni svoje srce, a od koga treba da se čuva?

Možda pripadnost horoskopskim znakovima nije jedini kriterijum za izbor odgovarajućeg partnera, ali ipak daje neku orijentaciju. Otkrijte u kojim znakovima su rođeni najbolji i najgori ljubavni partneri za Strelca.

[otw_is sidebar=otw-sidebar-7]

POVOLJAN ODNOS

Strelac i Ovan

Kao partneri funkcionišu uspešno na gotovo svim nivoima i u svim tipovima odnosa. Imaju mnogo energije i žude za doživljavanjem novih i raznolikih iskustava pa će se retko dosađivati. Oboje vole da putuju, da izlaze i idu u goste, a u kući borave samo kad su bolesni ili ih na to prisili oluja. Mnogi im zavide na ljubavi i razumevanju.

Strelac i Lav

Ova ljubavna veza započinje brzo i strastveno. Iako će početak odnosa delovati gotovo savršeno, povremeno će se pojaviti poneka prepreka. Lavovi su po prirodi odaniji i privrženiji partneru od nemirnih Strelaca što dovodi do razmirica. Vrlo brzo se prilagode jedno drugome, uživaju u zajedničkim trenucima i imaju iskrene emocije koje će ih vezati na duže vreme.

Strelac i Blizanci

Oboje vole slobodu i provode sate raspravljajući o raznim aktuelnim događajima. Međusobno se nadahnjuju i ohrabruju u svakoj životnoj situaciji i uvek mogu da se oslone jedno na drugo. Imaju puno toga zajedničkog, naročito sklonost prema dobrom humoru, a vole i da zajedno idu u provod i uvek se sjajno zabave. Da bi veza opstala, oboje moraju da prestanu sa sprovođenjem svoje pravde.

Strelac i Vodolija

Imaju mnogo zajedničkog i istinski uživaju u zajedničkom druženju. Oboje dobro razumeju i cene potrebu za avanturom pa se međusobno podržavaju u postizanju neretko nerealnih i riskantnih životnih ciljeva. Do razmirica dolazi retko i one traju vrlo kratko, što im vezu čini dugoročno stabilnom.

💕 Jedan lajk puno znači 💕

Strelac i Vaga

Mogu da budu uspešni prijatelji i ljubavnici. Optimistični su i dobroćudni, a problemi se ne javljaju često. Strelac može povremeno nehotice da povredi osećanja osetljive Vage, a ona ponekad previše pokušava da kontroliše njegove emocije. Međutim, oba znaka lako opraštaju i brzo zaboravljaju.

PRVA LJUBAV

…nastavak na sledećoj stranici…

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.