Home Horoskop HOROSKOP: Pozicija njegovog Meseca određuje kakve ribe voli, izračunaj da li si...

HOROSKOP: Pozicija njegovog Meseca određuje kakve ribe voli, izračunaj da li si prava!

1191
0

Kod muškaraca, pozicija Meseca opisuje tip žene kakva mu je zanimljiva i koju će želeti pored sebe na duže staze. Mesec će vam reći mnogo više nego Sunce o tome kako se on oseća, gde nalazi emocionalnu sigurnost i uopšte, šta mu zaista treba od žene koja je pored njega.

Pre nego što se bacite na zavođenje, na ovom linku možete izračunati poziciju njegovog Meseca. Treba da znate datum, vreme i mesto njegovog rođenja. [otw_is sidebar=otw-sidebar-7]

Mesec u Ovnu – Traži: Ratnicu

Sa ovim Mesecom, muškarac traži direktnu, prodornu partnerku koja voli da dominira. Neće ga privući tihe i mirne žene, jer on nema vremena za to. Sve želi odmah i nema problema da to otvoreno i kaže. Sa njim samo hrabro, energično i jako, poručuje horoskop.

Mesec u Biku – Traži: Kuvaricu

Ovo je već druga priča. Kod ovog gospodina put do srca doslovno vodi preko stomaka! Dobra domaća kuhinja je prioritet, a ono što pored toga najviše ceni je odanost, stabilnost i senzualnost, zato mu i treba par meseci da shvati da je zaljubljen ali, jednom kad vam pripadne ovakav muškarac, smatrajte da je za ceo život.

MESEČNI HOROSKOP ZA MAJ 2015: Haos na nebu! Retrogradni Saturn, Pluton, Merkur, nekoliko trigona…

Mesec u Blizancima – Traži: Intelektualku

Ovde imamo mnogo bržu varijantu. Spremite se za emotivni rolerkoster jer on želi brzu, pametnu, spretnu ženu koja radi minimum pet stvari u isto vreme, koja mu nikad nije dosadna i koja će ga stalno iznova inspirisati i zabavljati.

(nastavak na sledećoj strani)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.