Ukoliko ste u horoskopu jedan od ovih pohotnih jahača, vas je veoma lako odvući u krevet. Ne mora to nužno da znači da ste lakog morala. Jednostavno, volite kresić i ponosite se time.

[otw_is sidebar=otw-sidebar-8]

Zvezde nam danas otkrivaju za koje horoskopske znake treba uložiti najmanje truda da bi se odvukli u krevet.

Ovan

Tvrdoglavi Ovnovi se neće dati tako lako… Njih ćete morati dugo da nagovarate pre nego što ih namolite da spavaju sa vama.

HOROSKOP: Ove znakove ćete najlakše kresnuti!

Bik

Svi znaju da su Bikovi skloni preterivanju! To se veoma često odnosti i na broj partnera u krevetu. Oni su temperamentni, možete lako da ih dovedete do ludila, a ukoliko im se svidite, odlazak u krevet je zagarantovan.

Blizanci

Iako vole da flertuje, nećete tako lako odvesti Blizanca u krevet. Morate pre toga da zadoijete njegovo poverenje, pa tek ukoliko se sve “zvezde sklope”, možda ćete ga i videti bez odeće.

HOROSKOP: Ove znakove ćete najlakše kresnuti!

Rak

Emotivnim Rakovima je potrebno mnogo ljubavi, pažnje, poklona i lepih reči da bi imali seks sa vama. Žao nam je, moraćete da se potrudite.

Lav

Lavovi vole da budu vođe i ukoliko imaju šansu da vas orgazmom odvedu do zvezda, lako ćete ih na to nagovoriti. Vole da flertuju, da budu u centru pažnje i možete lako da ih osvojite.

Devica

Device su brižne, veoma brižne. Teško da ćete prve večeri da je odvedete u krevet, ali i ako uspete u tome, neće biti na jedno veče…

 

…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANICI…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.