Home ASTRO SVAKI ZNAK JE U JEDNOJ STVARI NAJBOLJI: Otkrijte vaše najjače oružje u...

SVAKI ZNAK JE U JEDNOJ STVARI NAJBOLJI: Otkrijte vaše najjače oružje u životu!

1268
0
Dnevni horoskop za 13. jul 2017

Svaki horoskopski znak ima određene vrline koje mu u nekim situacijama daju prednost pred ostalim znakovima, pa da vidimo koje su to.

OVAN

Ovan je tvrdoglav do bola, ali najbolji je u – odustajanju. Ma kako to čudno zvučalo, to je posledica jednostavne logike: oni žele da budu predvodnici i da imaju kontrolu, pa kada im to ne pođe za rukom, kreću dalje. Zato će prvi da ostave cigare, izađu iz loše veze ili da daju otkaz na lošem poslu kaže horoskop.

BIK

Bik je uvek racionalan i prizemljen, tako da ga u teškim situacijama treba imati kraj sebe jer on uvek ima barem tri razrađena scenarija i ne može da izgubi glavu. Njihov um nepogrešivo predviđa mogućnosti i reaguje promišljeno i lukavo.
najopasniji znak zodijaka
Foto: Flickr.com

BLIZANCI

Blizanci su najbolji u svađama, zato što im ona ne predstavlja način za izbacivanje agresije nego priliku za rešavanje problema. Naravno, potrudiće se da nametnu svoj stav, ali za razliku od većine, imaće strpljenja da saslušaju i druge.

RAK

Rak ima dve velike pozitivne karakteristike – brižnost i empatiju, što ih čini idealnim negovateljima u teškim trenucima. Ostaće smireni i puni topline bez obzira na to šta se događalo i tako će neretko napraviti prava mala čuda.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.