Horoskop po ciganskim kartama za februar 2018

Ovaj pripadnik Zodijaka uvek traži nezavisnost i samostalno donosi sve odluke, a naročito kada treba da pristane na prsten sudbine i izgovori sudbonosno ” Da ”

One teže perfekciji, žele savršenstvo, a kraj sebe hoće osobu koja ima i spoljašnju i unutrašnju lepotu. Ne pristaju na manje od toga, a u to moraju biti sigurne. Veruju u bajku, očekuju princa i srećan kraj. Zato Vage toliko vagaju da li su spremne za bračne vode.

One nisu spremne da se tako lako odreknu noćnog života, flerta, izlazaka, druženja. Omiljene su u društvu zbog šarma i gracioznosti, a to njima svakako prija. Zbog toga njihov partner mora da im ponudi bajku kako bi bile sigurne da su odabrale princa.

Vagama je životni moto  “Ja odmeravam” i one stvarno odmeravaju sve, od izgleda, uslova, ponuda, pa bile one bračne ili neke druge. One vole raskoš, bogatstvo, sjaj, otmenost i stil. Njima je potrebno vreme za razmišljanje i donošenje odluka. U tim trenutcima žele da se osame i da same odluče. Na njih ne možete uticati, niti im možete soliti pamet. One će biti spremne da provedu noći u nesanici kako bi razmišljale o tome šta je ispravno, a šta ne, šta bi trebale da urade, a šta ne.

Seks preko Fejsbuka

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.