Njih ne zanima kad je kućni red u zgradi pa burgijaju od 2 do 5, oni se dovikuju preko terase ko da na planini žive, bacaju đubre s prozora i do te mere su bučni u svoja 4 zida da bi trebalo i policija da interveniše

Nisu vam ukućani, ali vam svakodnevno zagorčavaju život jer vas samo zid, vrata ili sprat dele. Kažu da dobar komšija vredi više nego rod rođeni ali zato postoje i oni koji vas svojom bahatošću, nevaspitanjem ili guranjem nosa u tuđe stvari dovode do ludila. Otkrijte među kojim horoskopskim znacima se najčešće kriju izrodi od komšija.

POSTERI mudrosti

LAV 

Čim zalupi vratima stana, sa njegovog sprata čuje se urlik ”Ajde da čujem, ko je ovde najjači?”. Majke sa sitnom decom panično beže u svoj dom, zaključavajući vrata dvaput plus stave rezu, jer niko ne voli da se zamera najvećem kriminalcu u kraju. Po zgradi kruže priče da je komšiji sa 7. sprata polomio kuk samo zato što nije hteo da mu ustupi svoje parking mesto. Zahvaljujući njemu, cela zgrada zna naizust najveće hitove turbo folka, što zbog celonoćnih žurki koje često pravi a niko ne sme da ga prijavi, što zbog toga što njegov kabriolet ima najmoćnije ozvučenje.

[otw_is sidebar=otw-sidebar-8]

Uredno svakome zalupi vrata od lifta pred nosom, čak i komšinici koja drži dete i vuče 3 kese. Triput je polupao ulazna vrata od zgrade-kad su javili da mu se bivša udaje za fakultetskog profesora, kad je Partizan razbio Zvezdu na nekom derbiju i kad je neko po kraju proširio priču da mu je mala piša. Za svoje ortake krimose pravi štek za skrivanje tako što zauzme podrume od polovine stanara. Naravno, sve što je bilo u njima pobaca u obližne kontejnere.  I niko ne sme ni da pisne, svi su saučesnici.

selfie-625451_640

Dečaci u predpubertetskom dobu u njega gledaju ko u Boga jer ponekad ostavi odškrinut prozor kad mu u na gajbu svrate atraktivne cice, iako mame od dečaka tvrde da su one prostitutke koje on podvodi. Komšinicama tinejdžerkama mangupski namiguje i pokazuje najnovije tetovaže na bicepsu i listu, a đubre redovno kroz prozor izbacuje. Naravno, čvor na kesi nikada ne veže pa se sadržaj rasipa po tuđim terasama.

Iako nema nikakvu dozvolu, od vešernice pravi svoj mali spa centar tako da je u letnjem periodu gotovo neizdrživo biti u zgradi, što zbog šljama koji okuplja, što zbog količine buke koje proizvode, a od toga su 80 odsto unikantne psovke. Kad mu bude baš dosadno pred zoru, ume da svima istovremeno pozvoni na interfon i crkava od smeha kad začuje sanjive glasove komšija i poneku rasplakanu bebu u pozadini.

… nastavak na sledećoj stranici…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.