Iako prema astrologiji ova 3 znaka imaju sve predispozicije da budu uvršteni među divne, pažljive i kvalitetne prijatelje i ljude sa istančanim senzibilitetima, postoji nekoliko stvari o kojima nemate pojma. Zvezde otkrivaju koji to znakovi nikada ne nose gaće, kao i razloge za ove nesvakidašnje stavove prema oblačenju intimnih delova.

[otw_is sidebar=otw-sidebar-8]

BIK

Veseli, snažni, puni kreativne i životne energije, ovi rogati Znakovi tvrdoglavo brane stav da su gaće sranje i da ih nose samo mekušci. Od muškaraca rođenih u ovom znaku nisamo uspeli da dobijemo nikakvo pragmatično objašnjenje zbog čega ne nose gaće, ali ono što vam doslovce prenosimo jeste njihov bukvalan odgovor: Ne nosimo donji veš, jer gaće su za pi*ke!

Sa druge strane, pripadnice lepšeg pola rođene u ovom znaku ističu kako njihov prejak libido i nezazustavljiva potreba za parenjem prosto nalaže da budu praktične, tako da u slučaju da se u bilo kom trenutku stvore uslovi za spontanu snošku, srećnik treba samo malo da zadigne suknjicu. Logično zar ne?

NE PROPUSTITE: Mesečni horoskop za avgust 2015! Ovnovi razočarenje, Škorpije na ljubavnom iskušenju…

STRELAC

Strelčevi ipak imaju drugačiji pogled na svet. Kada ih upitate zašto ne nose gaće, naćićete se u nebranom grožđu! U deliću sekunde će ovo pitanje okrenuti protiv vas i sa neviđenom lakoćom će vas ubediti kako vi zapravo niste normalni i treba da vas je stid što uopšte pitate ovako nešto. Naravno, uz to ćete dobiti i gomilu polu-uverljivih argumenata kao što su: Kako to misliš, zašto ne nosim gaće? Da, naravno da ih imam, ali moja strela ih stalno buši. Osim toga, gaće su potpuno pogrešan izum i služe isključivo suzbijanju spermatozoida! Ili će vam ladno odgovoriti: “Ne nosim gaće, zbog da jedeš gomna!”

Dame rođene u znaku Strelca nikada neće priznati da ne nose gaće, a svako vaše podpitanje na ovu temu će iskusno izignorisati.

SAVET: Nikada ne pokušavajte da se raspravljate sa damama rođenim u znaku Strelca po ovom pitanju, jer ćete najverovatnije i sami ostati bez gaća i ko zna još čega.

[otw_is sidebar=otw-sidebar-7]

RIBE

Osobe rođene u znaku Riba su, moglo bi se reći, uljezi na ovom spisku. Zapravo oni nose gaće, imaju ih puno i u raznim dezenima i bojama, uglavnom jako finih i markiranih. Tu su brendovi poput Armani-a i Gucci-a, a njihov ormar je prava riznica kvalitetnog donjeg rublja. Ipak, na ovom su spisku iz razloga što te njihove firmirane GAĆE veoma lako spadaju sa guze kada im alkohol pomiluje grlo.

Kada popiju koju flašicu više, Ribe se penju na sto u kafani, zanosno đuskaju i, kao da ih vrela vatra prži manično sa sebe skidaju odeću. Gaće nisu izuzetak. Skinuće ih kao  da ih nikada nije ni bilo, ali moraćete da ogdledate čitavu predstavu. Prvo dole spadaju dukserice, majice, patike i farmerke, da bi u trenutku kada su 100% sigurni da baš cela kafana blene u njih, teatralno skinuli svoje gaće ostavljajući vas da blenete u njihovu sjajnu plinaru.

Na stranu to što su im dupeta negovana i lepa kao u novorođenčeta, ovo ponašanje moramo nazvati pravim imenom, a ove bisere Horoskopa stavimo na tron kraljeva i kraljica koji ne nose gaće!

besnopile.rs

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.