Horoskop

Horoskop otkriva sve vaše mane: Blizanci tračare, Device teški smarači a Jarac pravi gonič robova

LAV

Arogantni, uobraženi i naporni potcenjivači. Lavovi zaista veruju da njihov ulazak u prostoriju prate reflektori i da se u svakoj prostoriji uvek nalazi najmanje jedna osoba koja ih obožava.

Istina je da je u pitanju uvek tačno samo jedna osoba – ona sama. Dakle, da bi bili sa Lavom, vi morate da naučite da joj se ulizujete; da se slažete sa svim što kaže i da ga obožavate bez razloga.

DEVICA

Opsesivno-kompulzivni neurotici, koji se oslobađaju stresa čisteći stan, slažući robu i kineski porcelan. Oni su prezahtevne cepidlake kojima ni previše nije dovoljno. Pripadnici ovog znaka ne poznaju ljubav, bez emocija su, a kod njih se sve svodi na seks.

Ako je neki znak ”prostitutka”, to je ovaj. Samo robot može da bude sabraniji i hladniji od Device.

Sa Devicom ste sigurni u jedno, kad-tad će vam zabiti nož u leđa. To će biti promišljeno, analizirano i potvrđeno kao najbolja opcija za nju. Tako dobro glumi da nećete ni naslutiti da danima ili mesecima kalkuliše da li je došlo vreme da vas eliminiše.

Veliki horoskop po podznacima za 2017. godinu

I tek kada bude bila potpuno sigurna, otkriće svoju izdaju. Otkud toliki talenat za podlost i bezosećajnost? Ipak su oni narcisi koji brinu samo o svome izgledu sa težnjom ka savršenstvu, kako oni to lepo zovu. Devica nema strasti u sebi, nežnosti, topline, sve suze koje pusti su tu jer oplakuje sebe.

♡ ♥💕 Jedan lajk nama puno znači ♡ ♥💕

Da nema te njene neurotične nervoze i žurbe (zbog sata koji otkucava dok je ona toliko daleko od svog cilja savršenstva) zbog koje pukne i izgubi svoju racionalnost, pomislili biste da imate posla sa androidom. Ali, nemojte da te njene trenutke gubljenja kontrole pobrkate sa emocijama – to je samo refleks, skakanje poklopca na loncu koji se oslobađa pritiska, jer voda kipi. Čista fizika. Ona je verna samo sebi i to isključuje sve ostale ljude.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.