Home Horoskop HOROSKOP OTKRIVA KOLIKO ĆE VAM TRAJATI VEZA: Saznajte da li vam je...

HOROSKOP OTKRIVA KOLIKO ĆE VAM TRAJATI VEZA: Saznajte da li vam je suđeno!

1653
0
Foto: StockSnap.io

Ako ste se pitali koliko dugo će da traje vaša veza sa novim partnerom, onda će vam horoskop možda odgovoriti na to pitanje. Zvezde otkrivaju da li vam je suđeno!

OVAN

Odlazi čim nestane strasti – Pripadnici ovog znaka zaljubljuju se brzo i celim srcem. Veza s njima je dinamična i strastvena, a njihova osećanja duboka. U ljubavi su često nepromišljeni, svađe s njima su česte, pa začarani krug svađanja i mirenja može da se protegne poprilično dugo. Ili dok ne nestane strasti. Čim se to desi, izlaze iz odnosa.

BIK

Ne voli da ostavlja – Za pripadnike ovog znaka slobodno može da se kaže da su oličenje odanosti. Neće se vezati za svakog, a onoga koga puste blizu nameravaju da čuvaju do kraja života. Ipak, važna stavka u ljubavnom odnosu im je seks. BLIZANCI Ne ostavlja, ali daje drugome razloge za to – U svojoj suštini su vrlo odani i ne vole da ostavljaju, a svog partnera mogu da testiraju do krajnjih granica ljubomore. Ponekad će ih mučiti flertovanjem sa drugima, a upravo tako i dati povod partneru da ih ostavi. Način na koji mogu da se skrase je da im nađete zanimaciju.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.