Home ASTRO Horoskop otkriva kako ćete propasti u životu: Bik pada na robiju, Blizanac...

Horoskop otkriva kako ćete propasti u životu: Bik pada na robiju, Blizanac ide u ludnicu, a vi?

824
0
Dnevni horoskop za 24. jun 2017

Ribama je jedina šansa za spas u bordelu, a Vage će morati da podnesu teške uvrede iz svoje najbliže okoline i prihvate zlu sudbinu

Neverovatno tačan horoskop iz paralelnog univerzuma upozorava Znakove o opasnostima i zamkama koje im zla sudbina sprema. Otkrijte kako će vam se život pretvoriti u cirkus ako nešto ne preduzmete i pametnim potezima ne izmenite svoju budućnost.

Ovan

Vaš najveći životni izazov će vas prodrmati za oko 10 godina, kada ćete pod pritiskom ucena biti primorani da radite za jednu finansijsku kriminalnu organizaciju. Hoćete li se odupreti ili ćete pokleknuti i izdati prijatelje i rodbinu zbog novca, na vama je.

Bik

Malo je verovatno da ćete se spasiti ovakvog ili jako sličnog ishoda. Zbog vaših sklonosti ka brzom biznisu koji ćete započeti u bliskoj budućnosti, nekoliko jako nezadovoljnih mušterija će vas unakaziti grupnom tužbom, a advokati će vam iscediti i ono malo sirotinje koju ste nasledili. Neka vam Zvezde budu u pomoći.

Blizanci

Lepa i nežna strana vaše priče vrti se oko epski velike buduće ljubavi koja će vas zaslepeti svoim sjajem. Toliko će vas zaludeti da će, nažalost, u vama to pokrenuti lavinu nekontrolisanih emocija koje će vas terati da povučete nekoliko jako diskutabilnih poteza, pa će vaša porodica i okolina misliti da ste poludeli. Ako je za utehu, preko veze ćete dobiti smeštaj u vrhunskoj ludnici, sa klima uređajima i televizijom u sobi.

Rak

Iako vaša sudbina ne skriva ništa spektakularno za vas, vredno je pomenuti da ćete biti u prilici da otputujete jako daleko, čak do Indije i skrasiti se na krajnje neverovatnom mestu i situaciji. Nova poznanstva doneće vam šansu da postanete jako poznati u svetu indijske nardne muzike, a nekoliko vaših Hindu turbo folk hitova vrteće se čak i na punk televiziji.

Lav

Za vas ipak neće biti mnogo komplikacija. Što manje imate, manje će vas boleti glava. Tako ćete u narednih 10 godina svoj životni debakk u vidu tragičnog bankrota do te mere dobro uopiti u alkoholu, da će vama biti prosto fantastično. Ostaćete bez para, ali će vas realno boleti dupe za to. Živeli, pa preživeli!

Devica

U materijalnom svetu vas ne očekuje ništa preterano tragično. Izvor svakog našeg osećanja zavisi od naše percepcije, pa u tom smislu, činjenica da ćete u narednoj dekadi postati prostitutka / žigolo za vas može da bude strašna sa jedne strane ili fantastična ideja gledano iz nekog drugog ugla. Mislite o tome.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.