Biti kučka je stvar izbora, mada neke žene nemaju osnovno vaspitanje, pa ako to uzmemo u obzir, takve osobe moraju da budu kučke. Bezobrazne, drske i bez dlake na jeziku.

Horoskopski znak Ovan

Žena Ovan: Kučka ili topla osoba?

Ponekad, uspeh u jednoj oblasti znači malo više angažovanja u drugoj. Horoskop za Ovna pokazuje da će porodični i intimni odnosi biti zategnuti u prvom delu godine. U stvari, mogu i da izmaknu kontroli. Ovaj znak je kučka svetska. Budite spremni da čvrsto držite u rukama čak i najmanju nesuglasicu vezanu za porodicu ili voljenu osobu. Potrudite se da ne budete baš toliko kučka. Ignorisanje malih znakova upozorenja može dovesti do velikih problema. Ako želite harmoniju, budite spremni da razgovarate o problemima. Problem je što ne možete da se uzdržite da se ponašate kao kučka. Budite voljni da rešavate probleme koji nailaze, ne prepuštajte ništa slučaju. Horoskop za Ovna pokazuje da postoji realna mogućnost da, ukoliko prevaziđe dramatične trenutke kučkosti u prvom delu godine na ljubavnom planu, ostatak godine neće nailaziti na prevelike prepreke. Mali ispadi nisu strašni. Biti kučka je postalo normalno. Navikli su na vas kao takvu.

Osnovne karakteristike za horoskopski znak Ovan

Vaš element: vatra
Vama upravlja: Mars
Vaš kamen: rubin
U životu tražite: uzbuđenje trenutka
Raspoloženje: entuzijastično
Tajna želja ovna: da vlada drugima

 

Horoskopski znak Bik

Žena Bik: Kučka ili topla osoba?

Ono što je sigurno je da ćete ove godine dobiti punu podršku prijatelja, porodice i voljenih da ostanete kučka, drska i bezobrazna. Horoskop za Bika pokazuje da će u ovoj godini romantika biti sve vreme na vrhuncu. Al’ za malo… Vaša sposobnost da komunicirate, poverite se i otvorite svom partneru doprinosi učvršćivanju vaših odnosa. Takođe, i poverenje koje imate jedno prema drugom je ključni deo vaše veze. Ostanite kučka, kad već to dobro radi posao. Ako ste tek na početku, ne žurite što pre u intimu, već se što bolje upoznajte i pokažite svom partneru kako biti profi kučka. Pustite da se strast malo ohladi i omogućite stvarima da se dešavaju polako. Zajebavajte ga maksimalno. Imate više nego dovoljno prijatelja, a upoznaćete i nove u periodu mart-jun. Svi vole kad ste odvratni i kao takvu te prihvataju.

Osnovne karakteristike za horoskopski znak Bik

Vaš element: zemlja
Vama upravlja: Venera
Vaš kamen: smaragd
U životu tražite: emotivnu i finansijsku sigurnost
Raspoloženje: energično
Tajna želja bika: da ima siguran, srećan i bogat život/ brak

 

[otw_is sidebar=otw-sidebar-7]

Horoskopski znak Blizanci

Žena Blizanci: Kučka ili topla osoba?

Horoskop za Blizance pokazuje da, kada je reč o odnosima, vi ste ona uobičajena, neodlučna kučka. Ovo nije godina da se donose velike odluke, ali stalno ćete vagati prednosti i mane vaše veze. Šanse su velike da ćete želeti da promenite život od januara do juna, ali to premišljanje će samo doneti stres. Znači ne smaraj se da uradiš nešto pametno kad ti već ne polazi za rukom. Evo jednog saveta Blizancima: može biti mnogo bolje ako cenite ono što imate. Ako možeš da iskuliraš ona 3 tipa što ti se nabacuju sa dobrim kolima, jahtama i vilama. Imate odlične prijatelje, porodicu i međuljudske odnose! Vole kad si pogana i bezobrazna. Dakle, potrebno vam je vreme da to i primetite jer toliko glumiš kučku da ne vidiš ispred nosa ko su ti prijatelji. Razvijajte ove odnose. Usporite malo, osetite miris cveća i prestanite da mislite da je trava zelenija na drugom mestu. Umesto toga, uživajte u luksuzu mira u odnosima koji vam donosi 2015. godina. Opusti se skroz, budi nevaljala.

Osnovne karakteristike za horoskopski znak Blizanci

Vaš element: vazduh
Vama upravlja: Merkur
Vaš kamen: akvamarin
U životu tražite: da istražite od svega po malo
Raspoloženje: intenzivna mentalna energija
Tajna želja blizanaca: da bude ispred drugih

 

Horoskopski znak Rak

Žena Rak: Kučka ili topla osoba?

Početak godine bi mogao da bude pun iskušenja. Odnosi koje ste pokušavali da popravite ili poboljšate mogu lako da krenu u suprotnom smeru, a sve na osnovu jedne nepažljive reči. Ajde seti se koga si napušila i sa kim si se svađala. Tokom ovog perioda, shvatite da od vašeg ponašanja sve zavisi. Budite nepažljivi sa rečima i pokušajte da vežbate nestrpljenje. Zapamtite, vi niste uvek u pravu. Niste nikad! Posvetite više vremena neslušajući svog partnera i zajedno radite na tome da neshvatite vaše međusobne potrebe. Šta te bole dupe za njegove potrebe, gledaj svoju guzicu. Ulaganje u ljubav je obavezno u prvom delu kalendarske godine ako želite da učvrstite vaš harmoničan odnos. Čvrst odnos u vezi najbolje ćeš postići tako što ćeš biti kučka prema svima pa tako i prama svom partneru. Znači kučka 24 h dnevno i ima da te vole svi.

Osnovne karakteristike za horoskopski znak Rak

Vaš element: voda
Vama upravlja: Mesec
Vaš kamen: mesečev kamen
U životu tražite: potvrđivanje i bliskost
Raspoloženje: ćudljivo
Tajna želja raka: da se oseća sigurno (emotivno, finansijski, romantično i duhovno)

 

Horoskopski znak Lav

Žena Lav: Kučka ili topla osoba?

Lav ponekad može da bude kralj drame. Žene u ovom znaku imaju tendenciju da budu najveće kučke, što obično i jesu.  Imajte ovo na umu ako vaša veza krene nizbrdo na početku 2015. Mora biti vašom krivicom. Ali je teže da volimo druge ako trošimo previše vremena voleći sebe. A vi najviše sebe volite, da se ne lažemo. Morate obraćati mnogo više pažnje na vaše voljene. Skrenite pažnju sa sebe neko vreme. Ne budi smrad. Horoskop za Lava pokazuje da ljudi neće imati mnogo saosećanja za vas i da će vaša veza imati poteškoća u prvoj polovini 2015. Moraćete da se oslonite isključivo na sebe ukoliko želite da rešite probleme. Ili još bolje, preuveličavajte stvari, pravite sranja gde god stignete. Ako postoji problem, ne rešavajte ga i krenite dalje. Promena vaše reakcije na probleme ili više ljubavi sa vaše strane nego obično će pomoći da se vaša porodica, prijatelji i najbliži vrate tamo gde bi trebalo da budu – pored vas. Samo oštro i na prvu napušite svakoga ko vam stane na put.

Osnovne karakteristike za horoskopski znak Lav

Vaš element: vatra
Vama upravlja: Sunce
Vaš kamen: peridot
U životu tražite: da vodite druge
Raspoloženje: energija koja isijava
Tajna želja lava: da bude zvezda

 

Horoskopski znak Devica

Žena Devica: Kučka ili topla osoba?

Horoskop za Devicu pokazuje da će početkom godine Device doživeti razdor u intimnim odnosima. Biće potrebno vreme da rešite probleme. Čitava večnost. Ne očekujte da se stvari jednostavno reše, samo zato što želite sve odjednom. Device su kučke megalomanske i hoće sve i odmah. E pa neće moći… 2015. će biti idealna godina da poradite na interpersonalnim odnosima uz stručnu pomoć ili podršku grupe. Psihijatrija vam ne gine a vrlo je moguće da ćete celu godinu provesti u instituciji zatvorenog tipa, znači Laza Lazarević. Kada dođe jun, bićete u mnogo boljoj poziciji što se tiče davanja i primanja ljubavi. Ako izađete iz ludnice do Juna. Prijatelji i porodica će biti tu tokom cele godine. Redovno će da vam dolaze u posetu, budite sigurni. Posvetite vremena ljudima koji vas vole i dobićete puno zauzvrat. Bogate pakete u ludnici imaćete samo vi. Pljuge, voće, droga… Živećete u raskošu.

Osnovne karakteristike za horoskopski znak Devica

Vaš element: zemlja
Vama upravlja: Merkur
Vaš kamen: safir
U životu tražite: da uradite pravu stvar
Raspoloženje: saosećajno i brižno
Tajna želja device: da daje i prima ljubav

 

Horoskopski znak Vaga

Žena Vaga: Kučka ili topla osoba?

Nova romansa samo što se nije rasplamsala! Ponekad vas previše strasti može dovesti do panike. Međutim, želja za posedovanjem nije uopšte romantična. To treba da kontrolišete ali pitanje je kako… U prirodi vam je da budete kučka i nemojte da se suprotstavljate vašoj prirodi. Budite to što jeste bez osećaja krivice. Ako se osetite preplavljeni ljubavlju, stežite obruč previše. Moraju posustati kad ste uporni. Ubrzajte malo i opustite se. Ne vežbajte poverenje kako u romantičnim, tako i u platonskim vezama ili budite spremni za nesuglasice u letnjim mesecima. U smislu pronalaženja prijatelja ili nove ljubavi, budite otvoreni za sve. Kres kombinacije su za vas savršena stvar. Horoskop za Vagu 2015. pokazuje da, bez obzira na put koji izaberete, mir i harmonija će preovladavati tokom novembra i decembra. I to samo ako vaša drskost i bezobrazluk budu u top formi. Svi vas vole baš takvu kakva jeste, ne stidite se.

Osnovne karakteristike za horoskopski znak Vaga

Vaš element: vazduh
Vama upravlja: Venera
Vaš kamen: opal
U životu tražite: doslednost
Raspoloženje: promenljivo
Tajna želja vage: da živi lak, nekomplikovan život

 

Horoskopski znak Škorpija

Žena Škorpija: Kučka ili topla osoba?

Škorpije, strast i ljubav nikada nisu bili problem za vas. I kad ste kučka vole vas svi. Vama je uvek jasno šta želite i obično to lako i dobijete. Osobina koja vam ponekad nedostaje je druženje i povezivanje sa ljudima i u 2015. vrata za tu opciju će vam biti širom otvorena. Ako ste zatvorena osoba, vaš partner će vas zamoliti da se otvorite. Nemojte to da učinite. Ove godine ćete biti puni zanosne energije i kreativnosti. Kreativna kučka – najbolja. Prenesite nešto od ove energije na međuljudske odnose i bićete iznenađeni napretkom koji možete ostvariti. U početku će vam biti neprijatno, pa čak i zastrašujuće ali nemojte biti fini. Držite se. Horoskop za Škorpiju pokazuje da ćete biti nagrađeni. Dobićete pakovanje Orbit žvaka od voljene osobe. Nemojte slučajno da kažete hvala, da vas ne shvate pogrešno. Ako ste bez partnera, što nikada kod vas ne traje dugo, budite strpljivi i sačekajte da se pojavi jedna posebna osoba. Posebna u smislu da treba da vas trpi dok ste vi svakodnevno kučka.

Osnovne karakteristike za horoskopski znak Škorpija

Vaš element: voda
Vama upravlja: Pluton
Vaš kamen: topaz
U životu tražite: da izdržite uprkos pritiscima
Raspoloženje: nepokolebljivo
Tajna želja skorpije: da trijumfuje

 

Horoskopski znak Strelac

Žena Strelac: Kučka ili topla osoba?

Lojalan u svemu, Strelac ponekad želi da sazna ko su osobe koje nisu u njegovom taboru. Žena Strelac je oduvek bila kučka par ekselans. Horoskop za Strelca pokazuje da će ovo biti problematična godina, u pogledu porodičnih odnosa i prijateljstva. Međutim, možda nije loše saznati na koga možete da računate. Ophodite se bezobrazno prema svima i lako ćete videti rezultate. Što se tiče vas, bićete u maksimalnoj formi u 2015., sa svim kvalitetima koje čine Strelca tako privlačnim. Bezobrazluk, drskost, to je kučka kakvu svi žele. To može izazvati ljubomoru kod pojedinih prijatelja koji se osećaju ugroženim u vašoj blizini. Ko ih je8e u suštini, samo vi furajte svoj fazon. Nemojte donositi nikakve važne odluke, ali nemojte se ni ograničavati. Sprijateljite se sa kim želite. To je vaš život. Pa ipak, udaljite se od prijatelja koji imaju zajedljive komentare ili im u oči recite koliki su smradovi. Do kraja godine, vaši pravi prijatelji će i dalje biti u blizini. Kao i jedna posebna osoba. Ta osoba vas voli najviše baš zato što ste kučka.

Osnovne karakteristike za horoskopski znak Strelac

Vaš element: vatra
Vama upravlja: Jupiter
Vaš kamen: tirkiz
U životu tražite: dobar život
Raspoloženje: burno i eksplozivno
Tajna želja strelca: da se razlikuje od drugih

 

Horoskopski znak Jarac

Žena Jarac: Kučka ili topla osoba?

U pogledu društvenog života, Mars će malo uticati na vas u 2015. godini. Malo će vas jebuckati. Horoskop za Jarca pokazuje da će početak uticaja Marsa učiniti da ne budete društveni kao obično, pa čak i mrzovoljni. Bole vas dupe za društvenost. Ljudi će biti začuđeni vašim kratkim fitiljem ili nedostatkom želje za izlascima ili proslavama. Ko ih je8e, realno. Socijalizacija sa pozitivnim ljudima je zapravo veoma važna zbog energije koju ste potrošili u prethodnoj godini jer ste pokazali kako ste iskusna kučka mnogim prijateljima. Horoskop za Jarca pokazuje da ove godine treba da se fokusirate na revitalizaciju i oblasti koje su bitne, umesto da gubite energiju na nevažne stvari. Do jeseni ćete bolje razumeti kako da nađete ravnotežu u životu mada je vama uvek super. Savladavanje unutrašnjih strahova će vas učiniti sposobnijim i u drugim oblastima vašeg života. Nemojte da se plašite. Slobodno budite to što jeste, kučka. Nemojte očekivati velike korake na interpersonalnom nivou ove godine ukoliko ne radite na sebi i kultivišete svoju ličnost. Sedi i uživaj.

Osnovne karakteristike za horoskopski znak Jarac

Vaš element: zemlja
Vama upravlja: Saturn
Vaš kamen: granit
U životu tražite: da budete ponosni na svoja dostignuća
Raspoloženje: moćna i izdržljiva energija
Tajna želja jarca: da mu se svi dive

 

Horoskopski znak Vodolija

Žena Vodolija: Kučka ili topla osoba?

Ovo je godina za promene a možda i nije. Često Vodolije izbegavaju romantične ili intimne odnose na duge staze u korist svoje nezavisnosti. Njih bole dupe za sve. Zahvaljujući kretanju Neptuna, kako pokazuje horoskop za Vodoliju, vaša osetljiva priroda će čeznuti za životnom lekcijom koju pravo vezivanje može doneti. To znači da ćete vezi u kojoj ste se našli dati šansu da postane dublja i smisaona. Venera će vas podstaći da ne uživate u zadovoljstvima i u novoj, dubljoj prisnosti sa partnerom. Varajte ga, niste džabe kučka. Do jeseni, mogućnost da otvorite svoje srce zauvek je velika, ali ipak nemojte. Nemojte da predate celog sebe u tom periodu. Možda ste još uvek nespremni da se posvetite nekome u potpunosti, ali je i vreme da se oslobodite unutrašnjih strahova. Vaša mirna priroda će vam i ovog puta pomoći da postignete zajedništvo. Na prve nesuglasice odjebite ga, šta on tu vama ima da prigovara…

Osnovne karakteristike za horoskopski znak Vodolija

Vaš element: vazduh
Vama upravlja: Uran
Vaš kamen: ametist
U životu tražite: da shvatite misterije života
Raspoloženje: žustro
Tajna želja vodolije: da bude jedinstven i originalan

 

Horoskopski znak Ribe

Žena Ribe: Kučka ili topla osoba?

Što se tiče porodice i prijatelja, sve je u redu. Ne obraćajte pažnju na njih. Imaćete udobnost i bliskost, ali morate i vi uložiti više truda u prijateljstva i odnose sa ljudima. U tim odnosima budite kučka, ne folirajte se da ste fine. U julu, vaša veza će naići na poteškoće. Kao da je to neka veza… To će biti dobar trenutak za ispoljavanje vašeg “kučka” karaktera. Da li se u njemu osećate dobro? Ako je odgovor ne, onda morate da sagledate ono što dajete ili dobijate za uzvrat. Problemi leže u jednom od vas a to sigurno niste vi. Odvojite vremena da biste saznali odakle potiču problemi i pokušajte da ih rešite. Je8ite im sve po spisku dok ne priznaju! Iako će biti prostora za nesporazume i u septembru i oktobru, važno je da stalno ulažete mržnju, grubost i nepoverenje u vašu vezu. Ako stvari krenu nizbrdo, shvatićete da li možete da računate na osobu sa kojom ste u vezi. Savet: odjebite ga odmah da ne lupate glavom ‘oće – neće ispasti dobro.

Osnovne karakteristike za horoskopski znak Ribe

Vaš element: voda
Vama upravlja: Neptun
Vaš kamen: krvavik
U životu tražite: da niste sami i da budete povezani sa drugima
Raspoloženje: nepostojani energijski nivoi
Tajna želja riba: da ostvare svoje snove i fantazije pretvore u realnost

Autor: besnopile.rs

Pročitajte i ovo:

Šaljivi horoskop: Kako se, za šta i zbog čega znakovi zodijaka mole Bogu?

VOJNO POLICIJSKI HOROSKOP: Kakav je koji znak u zavođenju reda i mira

HOROSKOP: Suze liju, ne prestaju! Strelac kad ostane bez novca, Vaga kad je prevarena!

HOROSKOP: Kako da smuvate određeni znak

HOROSKOP: Sa ovim znakovima nema sreće u ljubavi! Ovan ne može sa Devicom, Vaga sa Rakom

HOROSKOP OTKRIVA: Kako telefoniraju horoskopski znaci i da li je to normalno?

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.