Raspored planeta u trenutku vašeg rođenja određuje je da li slavu slavite tradicionalno, moderno, dižete keš kredit da se ne obrukate pred gostima ili gledate da prođete što jeftinije 

Sezona slava je u punom jeku i svaka domaćica koja iole drži do sebe pri samoj pomisli na tu svetkovinu oseća blagu nervozu zbog obaveza koje je očekuju ali i odgovornost da svojim kulinarskim umećem nadmaši samu sebe (a tek komšinice). Besno Pile se bavilo opsežnim istraživačkim radom i ustanovilo da horoskopski znak i te kako utiče na način kako proslavljate porodičnog sveca.

[otw_is sidebar=otw-sidebar-8]

OVAN 

Pripadnik ovog znaka je pravi čovek domaćin, neće tom biti teško da sedne u kola i krene put Barajeva zbog krckavog prasenceta ili da se zaputi u okolinu Mladenovca zarad najkvalitetnije jagnjetine. Domaćica rođena u ovom znaku je dika i ponos svoga muža, jer ona sama mesi slavski kolač, osmišljava šare i stražari pored njega dok se peče da joj ne bi slučajno napukao. Štirkani stolnjaci, dvaput mleveno žito (razume se, na kilo pšenice ide kilo oraha), pihtije toliko providne da se kroz njih jasno vidi jetrvina zloba što vam je mimoza salata savršena, sarme ko pod konac iste, bar 10 vrsta sitnih kolača koji se tope u ustima, a nazdravlja se sa domaćom, 10 godina starom rakijom. ‘Ajde što znate da spremite, nego na rastanku svakom gostu u džep spustite paketić sa hranom, od svačega po malo, da se nađe za usput.

MESEČNI HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2015: Katastrofalan mesec koji će ipak svi preživeti

Prasence nam je ove godine ko balerina!
Prasence nam je ove godine ko balerina!

…nastavak na sledećoj stranici…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.