ASTRO

HOROSKOP: Otkrijte kako će redak tranzit Merkura uticati na vaš ljubavni život u 2016. godini

RAK

Nije važno koliko ste plemeniti ili prosvetljeni, nekako, donosite i najbolje i najgore ove godine. Ukoliko niste oprezni, možete da završite samo sa lošom stranom. Oni najbolji završavaju zaključani u emotivnom trezoru u kojoj su ključni nosioci hipnotisani o obliku zaborava koji se graniči sa poricanjem. Od dalekog sna, samo čežnjive uspomene se pojavljuju kao pramenovi dima, i ukoliko budete radili sa potencijalom koji imate, osećate će se srećnije, bićete u sadašnjosti i stvari ćete pretvoriti u radost. Kod vas Merkur simbolizuje sposobnost da se mrdnete iz prošlosti, s obzirom da ćete uspeti da se izdignete iznad kajanja i rešićete osetljive situacije. Nećete morati da volite svaki aspekt vašeg sveta, ali vrednovanje onoga što je dobro i ostvarivanje značajnih interakcija, promenićete vaš emotivni život dramatično na bolje.

 

LAV

Znate li onu pesmu Arete Frenklin pod nazivom “Poštovanje”? Ne kažemo da trebate da pokažete više poštovanja prema ostalima niti prema sebi, ali znajte da gde je poštovanje, tu je i napredak, a gde ga nema nastaje konflikt. Gde god da je trenje između individua, postoji tendencija da krivite jedno drugo. To može biti opravdano, ali ne obećava magiju koja je potrebna da se stvari promene. Jedini način da se stvari, koje se čine nepromenljivim, promenite, jeste da uradite nešto nezamislivo. Ove godine trebate da mislite nekonvencijalno, a Merkur vas postavlja u poziciju tokom cele godine da napravite veliku promenu. Možda i ne treba da bude do vas, da vi konkrtetno učinite neki korak, ali važno je da rezultat nastaje dok vi u tome učestvujete. U 2016. vi se pomerate iz nezadovoljstva u carstvo zajedničke interakcije koja će doneti benefite u vašoj porodici, ljubavi i socijalnom životu. Osoba do koje vam je stalo, a to ne smete da joj priznate jer ste u ubeđenju da ona ne oseća isto prema vama, bi ove godine mogla da smogne hrabrosti da uradi ono što ni vi sami ne smete. A možda je dobro i sami da se usudite da joj kažete sve.

♡ ♥💕 Jedan lajk nama puno znači ♡ ♥💕

 

DEVICA

Ponekad kada razmišljate o emotivnim razmenama koje imate sa onima koje volite, zaboravljate da zapravo imitirate jedni druge, reflektujući stavove i raspoloženja. Emotivno je ukoliko imate neku slepu tačku, jer znate da mora da postoji neka konekcija između vašeg ponašanja i ponašanja onog drugog, ali nekad niste u stanju to da vidite. Iako su stvari u vašoj moći, vi završite tako što krivite druge za ono što ste sami sposobni da rešite. Davno pre nego što je došlo do tranzita, a i dugo nakon što će se završiti, ova astrološka konfiguracija će imati uticaja na vaš život, posebno onaj emotivni. Inspirisaće vas da postavite pitanje: “Kako da preduzmem konstruktivnije korake da bi doneo mir i harmoniju u svoj život”? Odgovor u svakom slučaju iziskuje odbacivanja fokusa sa krivice, bilo svoje, bilo tuđe. Sve što treba da znate da ove godine, polako ali sigurno, možete da učinite da se dobre stvari dese tako što ćete biti volji da idete van onoga što se čini kao nepremostiva prepreka. Šta god mislite da ne možete da promenite, zapravo možete.

Kad ti muškarac kaže "VOLIM TE" - Ni za živu glavu nemoj ovo da radiš!

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.