Horoskop

HOROSKOP: Osvojite ga za čitav život

HOROSKOP: Osvojite ga za čitav život
Bilo da ste u srećnoj vezi, ili tražiti svoju drugu polovinu, ljubav znači biti otvoren za nove načine da se sama ljubav obnovi, proširi, ulepša…. Neka vas vodi vaš znak.

[otw_is sidebar=otw-sidebar-7]

VATRENI ZNACI (Ovan, Lav, Strelac)
Kao vatreni znak, vi ste u stanju da upalite vatru tako što ćete uzeti u obzir partnerove interese.
Ako ste u vezi: da li vaš partner, na primer, obožava da džogira, a vi mrzite trčanje? Preporuka je da se upišete zajedno u teretanu, ili na neki ples, ili bilo šta što oboje volite da radite. Tako ćete ostati duže zajedno. Pokažite da vam je stalo do partnerovih želja.

 

Ako ste sami: Pitajte ga koje su mu omiljene aktivnosti i sami se okušajte u njima. Možda ćete otkriti novi hobi – i novu ljubav.

ZEMLJANI ZNACI (Bik, Devica, Jarac)
Vaša praktična priroda kao zemljanog znaka može vam pomoći da dostignete puno u svojoj karijeri. Poklanjanje praktičnih poklona, kao što je, na primer, usisivač, brijač….nije pravo rešenje za ljubavnu vezu.
Ako ste u vezi: Budite smeli i pokažite da vam je stalo do drage vam osobe. Na primer, rezervišite da jedno popodne zajedno provede u spa centru.
Ako ste sami: Probajte da se upišete na neki kurs, na primer, kurs iz kuvanja, vinarstva…. Naučićete nešto novo, a možda i upoznate nekog novog…

VAZDUŠNI ZNACI (Blizanci, Vaga, Vodolija)
Toliko ste disciplinovani da vaš šef nikad ne mora da vas podseća na obaveze. Nikad ne kasnite sa plaćanjem računa. A šta je sa ljubavlju?
Ako ste u vezi: Iskoristite tu disciplinu i porazmislite o nekim novim načinima da začinite svoju vezu (večera uz sveće, relaksacija u kadi…)
Ako ste sami: Vi ste odličan istražitelj, i bili biste dobar detektiv. “Prelistajte” malo internet.

VODENI ZNACI (Rak, Škorpija, Ribe)
Udahnite i zaronite duboko. Bolje nego da se premišljate “hoću li….. neću li….”, kao što obično radite.
Ako ste u vezi: Isplanirajte dan samo za vas dvoje, od jutra do večeri. Obiđite vaša stara mesta, izađite u neku baštu na večeru…
Ako ste sami: da li želite ljubav iz bajke? Razgovarajte slobodno sa prijateljima o svojim željama. Nikad se ne zna ko je vaša savršena druga polovina.

♡ ♥💕 Jedan lajk nama puno znači ♡ ♥💕

 

zena.blic.rs

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.