Home Horoskop OVIME IZLUĐUJETE VAŠU DRUGU POLOVINU: Najveće greške koje u ljubavnim vezama pravi...

OVIME IZLUĐUJETE VAŠU DRUGU POLOVINU: Najveće greške koje u ljubavnim vezama pravi svaki znak

697
0
Venera u Blizancima od 5. do 30. jula 2017

Zbog vrlina privuku, a zbog mana izluđuju jer svesno ili nesvesno ponašanjem utiču na raspoloženje i razmišljanja svog partnera

Nema savršenog čoveka pa tako ni horoskopskog znaka. Svaki od njih je specifičan, pa tako se od jednog do drugog razlikuju njihov odnos sa lepšom ili jačom polovinom. Evo po čemu se svaki znak Zodijaka ističe kada su u pitanju njihove negativne strane u emotivnim odnosima.

OVAN

Samoverenost koja Vas kod njih može privući na samom početku odnosa, kasnije lako postaje i neka vrsta opterećenja. Njima je veoma teško da nauče da nekada i partnera treba staviti na prvo mesto. Nagle i burne reakcije, izlivi agresije su ono što morate naučiti da tolerišete ako ste u vezi sa Ovnom. ON TE VOLI, A TI NJEGA NE: Kako da na finjaka otkačiš frajera kome si sve?

BIK

Nakon dužeg vremena koje provedu sa određenim partnerom, skloni su opuštanju pa manje brinu o svom izgledu, skloni su preterivanju sa hranom i pićem i lako se mogu zapustiti. Pored toga, skloni su tvrdoglavosti ali i tome da se uvek svađaju oko istih stvari sa partnerom, da insistiraju na greškama iz prošlosti.

BLIZANCI

Skloni su tome da često menjaju mišljenje i način ponašanja, pa samim tim mogu lako da vas navedu na to da se pored njih osećate nesigurno. Nikada ne znate šta da očekujete i kakvu ćete reakciju dobiti što vremenom može da vas umori ako ste u vezi sa Blizancem, ali i da vas navede da se pitate da li se na njega zapravo istinski možete osloniti. Zašto tako jako želiš onog koga ne možeš da imaš?

RAK

Njihova konstantna potreba za sigurnošću nakon nekog vremena može postati naporna. U ranoj fazi veze vas mogu malo zastrašiti pričama o braku i deci. Ako ste u dugoj vezi ili živite sa Rakom, svesni ste toga da ste postali njegov centar sveta i da često ne možete da imate sopstvene aktivnosti prilikom kojih vam on ne diše za vratom.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.