Horoskop

Horoskop: Moto svakog znaka koji vas prati ceo život

Rak

Najvažnije im je uživanje u svojim osećajima. Rakovi su spolja zabavni, ali iznutra jako nežni. Njihova osećanja su privatna stvar i retko će vam priznati šta osećaju, a kamo li da razgovaraju o njima. Najdraže im je kada mogu da uživaju ispunjeni svojim osećajima. Njihov moto je:osećati!

horoskop

Lav

Najvažnija im je mogućnost da se uvek pokažu u najboljem svetlu. Lavovi su najlepša, najhrabrija i najsnažnija stvorenja na zemlji. Međutim, moraju da imaju mogućnost da to pokažu i drugima. Mrze socijalna prava i vrlo im je važno da im niko ne oduzima njihov luksuz. Uvek moraju da budu u centru pažnje, a najžešće bi se borili kada bi im neko zabranio pravo na pokazivanje. Njihov moto je: želeti!

♡ ♥💕 Jedan lajk nama puno znači ♡ ♥💕

Moto

Devica

Donošenje odluka njima je na prvom mestu. Device su analitičari solarnog sastava. Sposobni su da primete i najsitnije detalje, te im je vrlo važno da se baš njima da pravo da donesu konačnu odluku. Bore se za slobodu mišljenja, ali im je najvažnije da prikupe puno podataka, po mogućnosti od različitih izvora. Njihov moto je: analizirati!

(nastavak horoskopa na sledećoj strani)

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.