Poverenje je jedno od važnih pitanja u životu. Kad vam neko kaže kako ste povjerljiva osoba, budite sigurni kako ste dobili jedan od najvećih i najznačajnijih komplimenata.
Poverenje postoji u prijateljstvu, u emocionalnoj vezi, u braku, u porodici, u poslu… Poverenje je teško dobiti, ali ga je lako izgubiti. Kako ga lakše dobiti i teže izgubiti oko ovog pitanja vam mogu pomoći i horoskopski znaci… Koliko je ko prema horoskopskom znaku osoba od poverenja!

 

Ovan
Ovnovi poverenje smatraju nužnim i preko potrebnim u životu. Bilo da se radi o poverenju među partnerima ili među prijateljima, Ovnovi će se uvek truditi da ga održe na visokom nivou i ne izgube zbog neke beznačajne sitnice.

Bik
Bikovi se kao pravi kućni tipovi slažu s tim da je poverenje važno, jer u kritičnim trenucima svaka osoba treba imati nekog kome može verovati. Poverenje Bika neće steći baš svako, već samo oni kojima se zaista može verovati.

Blizanci
Blizanci pre zadobiju nečije poverenje nego daju svoje lično. Poznati kao vrsni govornici, svojim verbalnim sposobnostima često znaju jednostavno naterati nekog da im daruje poverenje koje oni, na sopstvenu žalost, često znaju izigrati.

Rak
Rakovi slove za najpoverljivije ljude. Poverenje u porodici, poveravanje u prijateljstvu, nikad neće staviti na kocku. Rakovi čuvaju poverenje do kraja, čak i onda kad ga više nema.

Lav
Lavovima je poverenje kraljevska stvar. Svoje lično poverenje neće nikom olako pokloniti, ali mora se istaći kako je onaj ko ga dobije veliki sretnik jer će moći zaviriti u onaj najlepši i najskrovitiji kutak Lavljeg srca.

Devica
Device su, ne samo skeptične kad je u pitanju poverenje nego i više od toga, a onda se to teško može zamisliti. Kad Devica nekom odluči darovati poverenje znači kako je ta osoba bila stavljena na sve moguće i nemoguće analize i procenene, a da to možda nije ni primetila.

Vaga
Vage vole kad postoji poverenje u vezi. Horoskopski znak Vaga svog partnera će zaista ceniti ako shvate kako im veruje i stalno će shvatati važnost poverenja, mada se zna desiti da sama Vaga ponekad skrene sa tog puta, ali tajno i da niko ne zna.

Škorpion
Škorpioni su pravi fanatici kad je reč o poverenju. Moraćete da se trudte nadljudiskim snagama da ga zadobijete i još više da ga ne izgubite. Zato kad već dobijete Škorpionovo poverenje bolje je za vas ne izigrati ga.

Strelac
Optimistični Strelci svoje poverenje ne daju baš često jer su i sami svesni da nisu ljudi za, odnosno od poverenja. Mnogo češće Strelci dobiju tuđe poverenje, ali ga shvataju kao odgovornost pa ga zato radije izbegavaju.

Jarac
Jarci svoje poverenje teško daruju bez obzira o kome je reč. Zadobiti Jarčevo poverenje je težak zadatak. Morate ga steći, raditi na tome da ga ne izgubite, odnosno dokazati da ste ga vredni. Sve u svemu posao za izdržljive.

Vodolija
Vodolije veruju u poverenje među prijateljima i to im je jedna od najsvetijih stvari u životu. Ako Vodolija izgubi poverenje u prijatelja , osećaće se kao da je izgubila deo sebe. Kad je u pitanju tuđe poverenje, Vodolije će ga u svakom trenutku znati da ga cene.

Ribe
Ribe nažalost svoje poverenje lako daju i tako se najčešće razočaraju. Ribe su, naime, sklone bezgraničnom verovanju osobama koje dovoljno ne poznaju ili još gore, osobama koje svako može proceniti za malo vremena, a Riba ne može. Zato Ribe, pazite kome dajete poverenje!

 

ljubavnihoroskop.org

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.