HOROSKOP: Otkrijte u kakvoj su veze pojedine popularne pesme i položaj planeta u trenutku vašeg rođenja 

Svaki horoskopski znak ima jednu ili više dominantnih osobina po kojima se mogu prepoznati na kilometar. Iako možda niste svesni, mnogi poznati kantautori su tvorci pesama koje kao da govore samo o vama. Saznajte o kojim je to hitovima reč.

OVAN

” 200 na sat u krivinu, 200 na sat, obožavam tu brzinu, 200 na sat, ko će brže, ko će bolje ” – Ivan Gavrilović

Vaša energičnost je nadaleko poznata. Za šta je običnom čoveku potrebno 48 sati da obavi šta ima, vama to polazi za rukom u samo pet-šest. Kao da ste klonirani pa možete da se nađete na dva tri -mesta istovremeno. Statičnost isisava život iz vas, da se lično pitate niko ne bi ni trebalo da spava, ceo život bi trebalo da se sastoji samo od akcija i zezanja.

BIK 

” Dobro znam da ćutim, ali samo ponekad, kada jedem i kada spavam onda ne pričam ” – Oružjem protiv otmičara

Imate dobru dušu ali mnogo volite da pričate, što sagovorniku ume da zasmeta. Uglavnom iz pristojnosti sasluša vaš monolog do kraja, boreći se da dođe do reči kad vi hvatate vazduh. Ali ne treba zaboraviti ni vašu moć ubeđivanja, kako je to o čemu vezete od izuzetnog značaja za čovečanstvo. Svaka ;ast, ne moe svako ni hipnotizer da bude.

BLIZANCI 

” Dobacuju na ulici ”Srce, maco”, dobacuju na ulici ”El se znamo” ”- Sajsi MC 

Biti vlasnica tolike količine harizme ponekad je nož sa 2 oštrice. Zračite gde god da se pojavite, pa vam nije teško da oko malog prsta zavrtite onog ko vam zapadne za oko, ali vam se i raznorazne budale nakače na vrat pa ne možete tek tako da ih se otresete. Možda ipak tu ima i malo vaše krivice, jer nesvesno koketujete sa svima.

RAK

”Moj dom je tamo gde si ti, moja draga ljubavi, moj dom je tamo, tamo gde sam ja, takva je moja sudbina”- Jura Stublić& Film 

Retko koji horoskopski znak je tako senzibilan kao Rak. Vi ste najsrećniji kada ste okruženi svojom porodicom i ljudima koje volite, jer ste im bezgranično privrženi. Učinili biste sve za njih, ali od njih očekujete beskrajnu odanost. Satkani ste od najtananijih emocija i jedna ste više nego romantična duša, a danas je takvih sve manje.

LAV

”Niko, niko, kao ja, i niko, i nikad, i niko, ja ” -Šarlo Akrobata

Ovo nije samo pesma već  čitava životna filozofija Lavova koji su, bez ikakve sumnje, najbolji, najlepši, najpametniji i najuspešniji. Kad bi svako voleo i verovao u sebe ko što Lav ume, gde bi ovom svetu kraj bio ?!? Međutim, ne mogu svi da budu kao on, ali njemu polazi za rukom da druge ubedi u svoje kvalitete pa ima mnogo sledbenika koji u njega ko u Boga gledaju.

DEVICA

”Izgledaš mi kao lutkica iz Trsta, opeglana noću, opeglana danju/viklerčići, češljići, pomadice, parfemi”- Zdravko Čolić

Imate tu divnu osobinu da u svakom trenutku pazite da li je svaka dlaka na svom mestu, da vas, ne daj Bože, neko ne sretne kad niste uparili celu odevnu kombinaciju u 5 kompatibilnih nijansi jer to narušava vaš duševni mir. Dok se krećete, za sobom ostavljate oblak parfema. Nema ništa loše u tome što vodite računa o svom izgledu i maksimalno se negujete, nego vas zlobnici napadaju…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.