Čini ti se da si mi kul, ali ne znaš da li si mu simpatična samo kao drugarica ili bi ipak hteo nešto više od toga. Zvezde su udesile da se svaki znak Zodijaka nekim svojim postupkom otkrije kada gaji naklonost prema određenoj osobi 

Pomešani signali koje osobe šalju često dovode u nedoumicu njihove primaoce. Taman kad pomisliš da mu se dopadaš on uradi nešto što te potpuno demorališe, kad već digneš ruke od njega on pokazuje sitne znake zainteresovanosti i tako sve u krug. Na osnovu znaka u kojem je rođen možeš dosta da otkriješ na čemu si sa njim, da li si mu zaista bitna ili samo simpatična ali ništa više od ostalih devojaka iz svoje okoline.

[otw_is sidebar=otw-sidebar-8]

OVAN

Pripadnici ovog znaka imaju kratak fitilj, malo im fali da eksplodiraju i izuzetno su nestrpljivi. Međutim, ako se u tvom prisustvu pretvara u umiljato malo mače na dobrom si putu da mu se useliš u srce. Ako je sav razuman, staložen i fin onda za njega predstavljaš osobu kojoj se okreće kada poželi mir i spokoj.

BIK

Rođeni u znaku Bika svojim postupcima pokazuju kada im je neko bitan. Ako ti odgovori na poruku samo što si mu je poslala ili trči kroz celu ulicu samo da bi ti se javio jer te je spazio iz daljine ne treba uopšte da brineš da li u tebi vidi samo drugaricu. Oni su izuzetno energični, ali kad im se svidiš ti postaješ njegova energetska bomba koja mu daje snage da bude još bolji i brži.

BLIZANCI

Ovaj znak Zodijaka je prava loptica skočica koja puca od energije. To što ume da bude prilično lukav zanemarićemo ovom prilikom. Sa njim nikada nije dosadno, izuzetno je zabavan i stalno provaljuje neke štosove. Ukoliko shvati da si neraspoložena, na sve moguće načine će pokušati da ti izmami osmeh na lice.

 

par

…nastavak na sledećoj stranici…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.