Direktan hod Saturna u Strelcu od 25. avgusta do 20. decembra 2017

Rođeni u podznaku Škorpije kao magnet privlače suprotan pol. Horoskop  kaže da rođeni u podznaku Strelca dominiraju, ako ne svojom pojavom, onda duhovitošću

Podznak u horoskopu u većini slučajeva može da se prepozna po nečijem fizičkom izgledu i karakterističnom držanju, kao i utisku koji ta osoba ostavlja na okolinu. Otkrijte šta vaš podznak govori o vama.

Rođeni u podznaku Ovna

Vaš samouveren nastup odmah se primećuje, baš kao i spontanost i duhovitost. Iako ste pod uticajem vladara vašeg podznaka, Marsa, planete akcije, nestrpljivi i brzopleti, ipak delujete dostojanstveno. Hod vam je odlučan, a glava ponosno uzdignuta. Puni ste entuzijazma i volite da se dokazujete jer uvek imate neki cilj pred sobom. Stisak ruke vam je čvrst, a sagovornika gledate pravo u oči. Ukoliko vam nešto nije jasno, upadate mu u reč, bez izvinjenja.

Rođeni u podznaku Bika

Prodoran pogled vaših, najčešće izražajnih očiju, lepa kosa i prijatna boja glasa ponekad govore više od vaših reči. Pod uticajem vladara podznaka, Venere, planete lepote i šarma, zračite šarmom i seksepilom, pa ne možete da ostanete neprimećeni. Znate da istaknete svoje ženstvene atribute. Pokreti su vam usporeni, lagani, zavodljivi, a sklonost preterivanju primećuje se i u vašem stilu oblačenja i načinu na koji se krećete.

Rođeni u podznaku Blizanaca

Uglavnom ste vitke građe, lepih šaka i nogu, koje nikada ne miruju. Vašim podznakom upravlja Merkur, planeta komunikacije i informacija, stoga ste stalno u pokretu i uvek tamo gde se nešto događa. Komunikativni ste, druželjubivi, često gestikulirate dok pričate nešto. Cupkate nogom ispod stola, dok pogledom prelećete po prostoriji i sve primećujete. Znatiželjni ste, veseli i duhoviti, s vama u društvu nikada nije dosadno. Mladoliki ste, pa je teško proceniti vaše godine.

dnevni horoskop za 2. decembar 2016

Rođeni u podznaku Raka

Plenite specifičnom mešavinom šarma, nežnosti i jakih emocija koje stidljivo pokazujete. Ako ste dama, važno je u kojem znaku vam se nalazi Mesec, vladar podznaka u Raku. Ako je u Blizancima, vitki ste i okretni, a ukoliko je u Lavu, krasi vas lepa kosa. S podznakom u Raku, uglavnom ste prepoznatljivi po lepoj kosi i grudima. Često menjate raspoloženja i nikada se ne zna kako ćete reagovati. Lako se uvredite i brzo eksplodirate.Definitivno nije Rak, a ni Škorpija: Koji je najzgodniji horoskopski znak?

Rođeni u podznaku Lava

Dostojanstvenim, samouverenim držanjem i otmenom pojavom uvek privlačite pažnju, gde god se pojavili. Vaš hod je ponosan, a visoko uzdignuta glava uokvirena najčešće talasastom kosom. Volite da brinete o svom telu, kondiciji, garderobi, što nije čudno kada se zna da vašim podznakom upravlja Sunce, simbol vitalnosti. Uvek ste sređeni i našminkani, s naglaskom na usnama. Nastup vam je i pompezan i detinjast u isto vreme, pa ne možete da ostanete neprimećeni.

Rođeni u podznaku Device

Pod uticajem vladara vašeg podznaka, Merkura, simbola komunikacije, i vi ste kao i oni koji imaju podznak u Blizancima mladoliki, šarmantni i duhoviti i, samo na prvi pogled, suzdržani. Kada se raspričate, ne umete da stanete. Stalo vam je da ostavite dobar utisak, pogotovo ukoliko ste dama. Iako više volite neobavezan stil oblačenja, uvek delujete otmeno. Vaš prodoran pogled često govori više od reči.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.