Nije uvek lako oprostiti, naročito kada smo veoma povređeni. Horoskop kaže da svaki Znak na život i dešavanja gleda iz drugačijeg ugla i zato svaki od njih oprašta na svoj jedinstveni način.

Ovan

Kod Ovnova su primetni vatrena strast, nemilosrdnost, tvrdoglavost i impulsivnost. Ako ste rođeni u ovom znaku, sigurno ćete mnoge stvari izgovoriti naglo i grubo, bez razmišljanja. Vaš problem je to što često niste svesni da ste nekog povredili, pa kada vam se to posle prebaci, ne znate o čemu je reč. Generalno, Ovan nije toliko težak kada se radi o opraštanju. Njegova ljutnja kratko traje i on se lako miri poručuje horoskop.

Bik

Bikovima nije baš tako lako da oproste. Venera ih čini strastvenim i zbog toga ne mogu lako da prebole. Bikovi umeju dugo da se inate i skloni su tome da ljude stavljaju u šablon i imaju šablonske reakcije na njih. Popustite stege i potrudite se da drugima lakše opraštate.

Blizanci

Blizanci su osobe koje imaju mnogo dobre komunikativne osobine, koje koriste i kada su povređeni i kada povrede nekoga. Oni uvek ostavljaju mogućnost za komunikaciju kada dođe do konflikta. Otvoreno pričaju o tome kako se osećaju i istinski se trude da se postave u poziciju druge osobe i razumeju je kako bi srušili sve barijere.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.