Home ASTRO KO OPRAŠTA I NIKAD NE ZABORAVLJA, A KO SE SVETI DO SUDNJEG...

KO OPRAŠTA I NIKAD NE ZABORAVLJA, A KO SE SVETI DO SUDNJEG DANA: Ne zamerajte se Škorpiji, oči će vam iskopati!

924
0

Nije uvek lako oprostiti, naročito kada smo veoma povređeni. Horoskop kaže da svaki Znak na život i dešavanja gleda iz drugačijeg ugla i zato svaki od njih oprašta na svoj jedinstveni način.

Ovan

Kod Ovnova su primetni vatrena strast, nemilosrdnost, tvrdoglavost i impulsivnost. Ako ste rođeni u ovom znaku, sigurno ćete mnoge stvari izgovoriti naglo i grubo, bez razmišljanja. Vaš problem je to što često niste svesni da ste nekog povredili, pa kada vam se to posle prebaci, ne znate o čemu je reč. Generalno, Ovan nije toliko težak kada se radi o opraštanju. Njegova ljutnja kratko traje i on se lako miri poručuje horoskop.

Bik

Bikovima nije baš tako lako da oproste. Venera ih čini strastvenim i zbog toga ne mogu lako da prebole. Bikovi umeju dugo da se inate i skloni su tome da ljude stavljaju u šablon i imaju šablonske reakcije na njih. Popustite stege i potrudite se da drugima lakše opraštate.

Blizanci

Blizanci su osobe koje imaju mnogo dobre komunikativne osobine, koje koriste i kada su povređeni i kada povrede nekoga. Oni uvek ostavljaju mogućnost za komunikaciju kada dođe do konflikta. Otvoreno pričaju o tome kako se osećaju i istinski se trude da se postave u poziciju druge osobe i razumeju je kako bi srušili sve barijere.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.