Home Horoskop HOROSKOP: Kako da vratiš izgubljenu ljubav u svoj zagrljaj za svaki znak

HOROSKOP: Kako da vratiš izgubljenu ljubav u svoj zagrljaj za svaki znak

448
0
MESEČNI HOROSKOP ZA JANUAR 2017.
MESEČNI HOROSKOP ZA JANUAR 2017.

Posle raskida teško je zaboraviti staru ljubavnu vezu. Jedna strana obično više pati i pokušava na sve načine da obnovi romansu. Ukoliko želite da se vratite u naručje svog dragog, astrologija ima za vas nekoliko saveta.

 

OVAN

Kod Ovna ne pomaže suptilnost. Ovnovi često ne čekaju prave trenutke za pomirenje, jer znaju vrlo brzo da uđu u novu vezu. Jednostavno, ukoliko je vaš partner u znaku Ovna, recite mu da vam je žao i tražite oproštaj uz obećanje da nikada nećete ponoviti ono što ste uradili pogrešno. Nakon toga se držite date reči, jer Ovan ne trpi neispunjena obećanja. Ako želite da uradite nešto više za vašeg partnera, izvinite se javno i na taj način ćete nahranite njegov ego i učiniti ga srećnim.

BIK

Najtvrdoglaviji znak. Ako ste se posvađali, prvo treba da mu kažete da je on u pravu i dok to ne uradite ništa od pomirenja. Recite mu da je u pravu, da je pametan i da ćete slušati njegove savete.

BLIZANCI

Ako ste napravili veliku grešku, bilo bi dobro da pokušate da budete zaista duhoviti. Ne pokušavajte da ih tražite, jer oni nisu ljudi koji sede pored telefona i čekaju da zvoni, ali ako želite da prevaziđete nesporazume, ne smete sa Blizancima prekidati komunikaciju. devojka

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.