Otkrijte kako se svaki znak ponaša kad upadne u minus fazu

Ljudi na različite načine reaguju kad ih pritisne tuga. Niko ne voli da se susreće sa negativnim emocijama ali svako se na svoj način bori sa njima – bilo da se povuče u sebe, drami, postane agresivan ili ništa od svega ovoga. Saznajte kako koji znak Zodijaka reaguje kad oseti prazninu u duši.

[otw_is sidebar=otw-sidebar-8]

OVAN

Pripadnici ovog znaka definitivno ne znaju kako da se suoče sa tugom. Postaju impulsivni, zaslepljeni besom i potpuno nesposobni da se posvete obavljanju svakodnevnih aktivnosti. Svima udaraju kontru, često započinju kavgu jer bi se samo svađali ali i to rade ko bez duše.

BIK

Rođeni u ovom znaku umeju da se distanciraju jer sebi uvrte u glavu da su sami protiv celog sveta. Prvo su krajnje letargični i izjedaju se u sebi. Ako tugovanje uzme maha, onda počinju da gube strpljenje i svaka sitnica može da ih dovede do ludila.

BLIZANCI

Na svaki mogući način i inače pokušavaju da se distanciraju od negativnih osećanja, a kamoli od tuge koju ne mogu da podnesu. Blizanci u tim trenucima umeju da se za ostatak sveta prave da su negde drugde, jer su tad skloni preteranom razmišljanju i ćutanju koje uopšte njima nije svojstveno.

devojka

 

…nastavak na sledećoj stranici…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.