ASTRO

HOROSKOP I SNOVI: Šta znakovima dolazi u san prema zvezdama

Pitate se kakve veze imaju horoskop i snovi?  Stručnjaci u oblasti astrologije veruju da horoskopski znak i te kako utiče na to šta ćete sanjati.

Ovan voli da rešava probleme u snovima, Bik sanja o ljubavi, a Riba sanja snove u boji… Pronađite svoj znak i shvatićete zašto vam određene stvari dolaze u snove!

Ovan

Iako možda ne sanjate često, onda kad sanjate nalazite u situacijama u kojima priželjkujete da rešite neki poslovni problem, pogotovo ukoliko se bavite javnim poslom. Bavite se profesionalnim položajem, ili želite da i u stvarnom životu prevlada onaj takmičarski deo vaše prirode. Svejedno da li sanjate pobedu ili poraz u boks meču ili vožnji brzim sportskim kolima, kod vas je uvek prisutna podsvesna želja da se ključ za rešenje nekog problema nalazi upravo u vašim snovima.

Bik

Većina predstavnika vašeg znaka mnogo sanja i zato volite da, čim se probudite, vašem partneru ili nekoj drugoj bliskoj osobi prepričate vaš san do tančina, s posebnim osvrtom na one događaje ili osobe u snu koje simbolišu moć, autoritet, finansijsku stabilnost, ali prvenstveno ljubav. Može se dogoditi da vaši snovi u kojima putujete i vraćate se voljenoj osobi predstavljaju kompenzaciju za nešto što biste voleli da doživite na javi, ali vam to ne polazi za rukom.

♡ ♥💕 Jedan lajk nama puno znači ♡ ♥💕

Blizanci

Vaši snovi u kojima ste na sceni, okruženi pažnjom ili ohrabreni aplauzima, mogu značiti da vas želja za popularnošću u javnosti, ma čime da se bavite, nikako ne prolazi. Naprotiv, kako živite uglavnom brzo, burno ili krajnje racionalno rešavate životne probleme, u vašim snovima krije se “instant” rešenje u obliku iznenadne pojave neke osobe koja ima veze s dalekim zemljama ili stranim gradovima koja će vam pomoći, kad se najmanje budete nadali.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.