Dok jedni hoće da crknu zbog raskida, drugi su krajnje ravnodušni. Ili ipak nisu?

Svako od nas je na svojoj koži osetio kako je to biti ostavljen i svako se sa tom nemilom situacijom nosi kako zna i ume. Ipak, od dominantnih osobina horoskopskih znakova zavisi da li će neki od njih ljubavni brodolom prihvatiti tragično ili će racionalno prihvatiti novonastalu situaciju.

[otw_is sidebar=otw-sidebar-7]

OVAN

On deluje kao da ga je baš briga, ali ispod te snažne i nezavisne prirode krije se nesigurnost jer sumnja da nije dovoljno dobar. Ipak, o propaloj vezi neće zucnuti ni reč. Ovan će pokušati da bude optimista i prepustiće se svom entuzijazmu kako bi što pre zaboravio da je ostavljen.

BIK

Ako šta mrzi, to su onda promene. Naročito ako je duže vreme bio u paru, Biku će trebati dosta da se navikne na samovanje. Ispod svoje nonšalatne fasade kriće bol, nesigurost i mračne misli koje će ga držati duži period. A kad se konačno pomiri sa tim da je sam, biće mu teško da ponovo uleti u priču sa nekim novim.

LJUBAVNI HOROSKOP ZA JANUAR 2016: Ko se suočava sa problemima iz prošlosti, ko uživa u samoći a ko u neobaveznom flertu?

BLIZANCI

Čak i kad ga raskid zaboli do srži, Blizanac će se praviti da ga nije briga. Međutim, nikada neće pomisliti da je on krivac za rastanak. On je ponosan i pomalo površan pa će ići napred i tražiti onog ko shvata koliko je on blago, jer po njemu, onaj prethodni to nije umeo da vidi.

5 znakova da ćeš živeti 100 godina

…nastavak na sledećoj stranici…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.