Home ASTRO HOROSKOP I SLOMLJENO SRCE: Bik mrzi što je ostao sam, Škorpija je...

HOROSKOP I SLOMLJENO SRCE: Bik mrzi što je ostao sam, Škorpija je ljuta i besna a Riba sebe smatra bezvrednom

811
0

Dok jedni hoće da crknu zbog raskida, drugi su krajnje ravnodušni. Ili ipak nisu?

Svako od nas je na svojoj koži osetio kako je to biti ostavljen i svako se sa tom nemilom situacijom nosi kako zna i ume. Ipak, od dominantnih osobina horoskopskih znakova zavisi da li će neki od njih ljubavni brodolom prihvatiti tragično ili će racionalno prihvatiti novonastalu situaciju. [otw_is sidebar=otw-sidebar-7]

OVAN

On deluje kao da ga je baš briga, ali ispod te snažne i nezavisne prirode krije se nesigurnost jer sumnja da nije dovoljno dobar. Ipak, o propaloj vezi neće zucnuti ni reč. Ovan će pokušati da bude optimista i prepustiće se svom entuzijazmu kako bi što pre zaboravio da je ostavljen.

BIK

Ako šta mrzi, to su onda promene. Naročito ako je duže vreme bio u paru, Biku će trebati dosta da se navikne na samovanje. Ispod svoje nonšalatne fasade kriće bol, nesigurost i mračne misli koje će ga držati duži period. A kad se konačno pomiri sa tim da je sam, biće mu teško da ponovo uleti u priču sa nekim novim.
LJUBAVNI HOROSKOP ZA JANUAR 2016: Ko se suočava sa problemima iz prošlosti, ko uživa u samoći a ko u neobaveznom flertu?

BLIZANCI

Čak i kad ga raskid zaboli do srži, Blizanac će se praviti da ga nije briga. Međutim, nikada neće pomisliti da je on krivac za rastanak. On je ponosan i pomalo površan pa će ići napred i tražiti onog ko shvata koliko je on blago, jer po njemu, onaj prethodni to nije umeo da vidi. 5 znakova da ćeš živeti 100 godina

…nastavak na sledećoj stranici…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.